Ko je transrodna Noa Milivojev (18) čije je tijelo nađeno raskomadano u Beogradu? Pročitajte ispovijest njene majke

Tiktokerka Noa Milivojev (18), koja je pronađena mrtva u stanu u Beogradu, nestala je 17. juna u glavnom gradu Srbije.

Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj.

Međutim, nakon više od tri sedmice, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla dijelove ljudskog tijela, a kako smo nezvanično saznali, riječ je upravo o Noi.

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada.

Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je dijelila pojedinosti iz svog života.

Međutim, 17. juna je nestala u Beogradu, a njena porodica je prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer duže vrijeme nisu mogli da je dobiju na telefon.

Tada je saopšteno da se u danu nestanka čula sa majkom i rekla joj da ide kod dečka.

Ono što znamo je da je policija ispitala tog dečka kod koga je Noa tog dana navodno krenula, ali je on policajcima rekao da je tog dana nije vidio“, rekao je ranije za portal Nova.rs izvor blizak porodici.

Tri sedmice kasnije, policija ju je pronašla mrtva u stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a prema prvim informacijama, upravo je on pokazao pripadnicima MUP gdje se nalazi njeno tijelo.

Po dolasku na licu mjesta, policajci su zatekli stravičan prizor – dijelovi njenog tijela, prema nezvaničnim informacijama, bili u kesama i kanti.

Ispovijest majke ubijene Noe: “Mrzili su je, a sada je svi vole”

Majka ubijene Noe Milivojev (18) Boba Milivojev, je ispričala potresne detalje o svojoj kćerci i o njenom emotivnom odnosu sa muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo.

Njena majka Boba Milivojev je otkrila detalje emotivnog odnosa njene ubijene kćerke i muškarca koji je priznao da ju je brutalno ubio.

Ovo je preteško. Kada izgubiš svoje dijete ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica. Monstrumu koji joj je ovo uradio dragi Bog nek sudi, a ja apelujem da bude najstrože kažnjen!

Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje djece. A nju su vrijeđali, maltretirali, ismijevali. Noa je bila vaspitano dijete, a na Tik Toku je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik Tok, biće bolje, apelujem svim roditeljima da se ta mreža ugasi”, kaže Boba Milivojev.

Dotakla se emotivnog odnosa sa osumnjičenim muškarcem u kojem je bila njena kćerka.

Zna da ju je maltretirao i da je Noa imala probleme sa njim.

On je nju tukao, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lijekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata.

Moje dijete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu”, dodaje majka.

Noa je imala tri drugara koji su je tražili sve vrijeme. Oni su je uvijek štitili prema riječima majke.

Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvijek su je štitili kada izađe. Ona će zauvijek biti naša najljepša Noa Milivojev”, zaključuje Boba Milivojev.