Sarajevska sehara i Centar Skenderija vas nagrađuju! Osvojite VIP ulaznice za partije tokom SFF-a!

Jedno od centralnih mjesta dobrog provoda ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala je i Centar Skenderija.

Ove godine Centar Skenderija održava “Festival u festivalu – After midnight parties” od 11. do 18. augusta u Amfitetaru Doma mladih, i u Domu mladih sa početkom od 23:30 do 05 sati.

Za svaku narednu noć, počevši od večerašnje, Sarajevska sehara i Centar Skenderija poklanjaju više VIP ulaznica za partije.

Sve što trebate jeste like ovu objavu, zapratiti našu stranicu i u komentar napisati koga vodite (max 4 osobe) i koji datum želite!

SRETNO!

Od večeras možete uživati u:

• 14. 08. // DETOUR / VIRSA @ Amfiteatar /

Detour je hrvatski elektro-acoustic pop muzički sastav, njihov zvuk obuhvata muzičke žanrove electro i baroque popa te rocka i funk-a. Dobitnici su mnogobrojnih muzičkih nagrada.

• 15. 08. // BILLAIN SUMMONS – EPISODE 6: CODEX / BILLAIN / ZLIJAY / GOGO BA @ Amfiteatar /

Billain je internacionalni producent, sound designer i DJ iz Sarajeva. Billain je vanvremenski svestrani umjetnik, prisutan na sceni dovoljno dugo da je njegovo ime već zapisano zlatnim slovima u historiji BiH muzičke scene.

• 16. 08. // DISCO GRIPA SPECIAL EDITION WITH DJ NODI & CHERRY LYNN @ Amfiteatar /

• 17. 08. // DR. MOTTE (RAVE THE PLANET) / FOCHO b2b SHARKY / WEEDRAN / ATONIC @ Amfiteatar /

Dr. Motte (Rave the Planet) njemački DJ i muzički producent, osnivač Love Parade-a. Zahvaljujući Dr. Motteu i njegovom Love Paradeu techno muzika postaje najveći njemački izvozni proizvod, a Love Parade je pridonio razvoju elektronske muzike pa ga se smatralo jednim od najboljih svjetskih festivala. Nakon 18 godina pauze, festival je ponovo pokrenut prošle godine pod imenom “Rave the Planet”.

• 18. 08. // LETU ŠTUKE / FAKAT! @ Dom mladih /

Letu štuke – bh. pop-rock muzička grupa osnovana u Sarajevu davne 1986. godine. Bend koji je personifikacija majstorstva, genijalnih tekstova, zaraznih ritmova, sjajnih aranžmana kao i zanimljivih spotova.