U subotu počinje nova sezona takmičenja “Zvezde Granda”, najavljeno sve potpuno novo i glamurozno

Nakon ljetnje pauze regionalni muzički show “Zvezde Granda“ vraća se na televizijske ekrane sa novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promjena.

Poslije 20 godina kreativni direktor “Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači.

To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima dva muška i dva ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo četiri muška i četiri ženska kandidata“, objasnio je za Grand Popović i nastavio:

Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledaćete emisiju i biće vam jasno“.

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 20 sati u BiH na programu TV Nova.

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promjenjena, a cijeli studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili.