FA Auto – Agencija za osiguranje od sada na novoj lokaciji

FA Auto – Agencija za osiguranje obavještava postojeće i buduće klijente da se od sada nalazi na novoj lokaciji u naselju Dolac Malta, u ulici Malta 11.

Ova agencija za vrlo kratak period od svog osnivanja dobila je povjerenje velikog broja klijenata zbog načina na koji se odnosi prema njima, te načina na koji pružaju usluge.

Praktično da biste registrovali automobil preko FA Auto agencije ne morate izaći iz svoga doma, već to njihovi uposlenici odrade.

Ovaj korak smo poduzeli zbog proširenja obima našeg poslovanja i potrebe za većim prostorom kako bismo još bolje i još brže mogli odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata“, kazali su iz agencije o razlozima preseljenja.

Foto: N. M./ Sarajevska sehara
Od sada na novoj lokaciji, Malta 11

Napominju da ostaju posvećeni pružanju visokokvalitetnih usluga, te da će se truditi da budu još bolji u budućnosti.

Radno vrijeme ostaje isto i dalje od ponedjeljka do petka od 08:00 do 17:00 sati.

Provjerite i uvjerite se zašto smo agencija za osiguranje vozila i imovine broj 1 u Sarajevu, sve na jednom mjestu i bez komplikacija“, zaključili su iz FA Auto.

@sarajevskaseharamedia Sve što morate znati o registraciji vozila! Znate li šta tačno plaćate kada registrujete vozilo, koliko “uzima” država, koliko je sada skuplje osiguranje i šta tačno dobijate registracijom? Saznajte u nastavku #Sarajevo #bosnaihercegovina #registracija #registracijavozila #auto #autocentar #voznja #sarajevotoday #sarajevo🇧🇦 #bosnia #bosna #bosnia🇧🇦 #bosnaihercegovina🇧🇦 #bosniaandherzegovina #kasko #osiguranje #policija ♬ original sound – Sarajevska sehara