Jedini momak Marije Šerifović za kojeg javnost zna

Vijest da je Marija Šerifović postala majka odjeknula je poput bombe u javnosti.

Ona je 2. decembra dobila sina Maria preko surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama, dok o ocu svog djeteta nije željela da govori.

Srpska pjevačica istakla je da postoji ugovor o povjerljivosti zbog kojeg ne smije da govori o ocu njenog sina, kojem će, kada dođe vrijeme objasniti sve. Kako za Marijin privatan život vlada interesovanje veće nego ikad, mnogi su se prisjetili i njenog jedinog javnog dečko – Slavka Kalezića.

O njenom ljubavnom životu se već dugo gotovo ništa ne zna, ali mnogi se sjećaju i njene romanse sa crnogorskim pjevačem Slavkom Kalezićem.

Nedugo nakon što je Marija Šerifović branila Srbiju na Evroviziji i odnijela pobjedu pjesmom “Molitva”, prvi put je javnosti prikazala svog tadašnjeg dečka Slavko i Marija su šest mjeseci bili u vezi, a kako je njihova veza bila javna, emocije nikada nisu skrivali.

Internetom su čak kružile i njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube, a nakon pola godine uslijedio je rastanak o kojem je Marija Šerifović javno govorila i istakla da im nije išlo, piše Magazin Novosti.

Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala”, rekla je tada.

Nakon raskida Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, te je 2017. godine predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a mnogi su pričali da ga je veza sa Marijom proslavila ili mu bar pomogla da se “progura”.

Poslije njene pobjede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju”, rekao je on prilikom gostovanja u jednoj emisiji.