Đorđe David učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći: “Bila je magla, to je bio sekund”

Srbijanski rock muzičar Đorđe David, jučer, 20. januara, oko 20 sati, učestvovao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Sjevernoj Makedoniji.

Đorđe se vraćao iz Gevgelije, gdje je imao poslovne obaveze i sastanke, a prije nezgode se požalio na loše vremenske uslove putem društvene platforme Instagram.

Đorđe je na svom Instagram profilu rekao:

Završili smo posljednji sastanak koji smo imali jučer i danas. Krećemo za Srbiju i stajemo malo u Nišu. Jedino što mi je nenormalno, što je ovde u Gevgeliji počeo da pada snijeg.

Kad u Gevgeliji pada snijeg, onda mora da je, što se više prema sjeveru ide, sve groznije i hladnije. Mrzim zimu do koske“, rekao je on.

U nesreći na putu su učestvovala tri vozila – golf, polo i BMW, a sada su se pojavile prve fotografije s mjesta nesreće.

Kako se može primijetiti na fotografijama šteta je velika te su sva tri automobila uništena.

Jedna osoba je stradala na licu mjesta, dok je troje ljudi prevezeno u bolnicu.

Nakon što je doživio saobraćajnu nesreću u Makedoniji, oglasio se i muzičar Đorđe David.

On je za medije rekao:

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su djevojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mjesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu djevojka nalijeće na automobil i direktno se sudara sa njim.

Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povrijeđen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povrijeđen. Djevojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povrijeđena. Međutim, njen saputnik nije“, priča Đorđe i nastavlja:

Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u lijevoj traci, drugi u desnoj i minut i po poslije toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obilježjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu.

Bila je magla, upalio sam duga svjetla i to je bio sekund. Ja sam naletio na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom“, objasnio je muzičar, piše Grand.

Kako nezvanično saznaje Blic, djevojka je ušla na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta popriječeni.

Tada je Đorđe David naletio na njih jer je bila magla i nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake.

Žena koja je poginula je stajala pored kola, a pjevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život.

Automobil Đorđa Davida je potpuno uništen, a on ima posjekotine na ruci.

Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pijan.