Haris Džinović prvi put otkrio razloge kraha svoga braka, poznato šta je izazvalo razvod

Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Iako su se o kraju njihove ljubavi raspisali gotovo svi mediji, par je dosad o svemu šutio.

Haris je prvi put pred kamerama Nove TV otkrio što je kumovalo krahu njihova braka.

Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, tim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatoricom Melinom.

Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantirao”, rekao je Haris, pa nas je zanimalo kako to misli.

Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom”, zaključio je kratko.

Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije bio miran dok nije dobio njezin broj telefona.

Vjenčali su se nakon 11 zajedničkih godina u Dubrovniku na spektakularnoj jedrilici dugoj 88 metara. Ipak, bračni brodolom nije ga slomio. Jedrima punim iskustva uspješno plovi dalje.

Inače bih sjedio u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao…” kaže.

U ovom trenutku, poput svakog oca, Haris najviše razmišlja o djeci.

Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo”, kažu.

Kći Đina napunila je 20 godina, a sin Kan 18. Dok Đini ne smeta medijska pozornost, njezin je brat nešto više samozatajan.

On studira, voli financije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, vidjet ćemo što će biti od njega”, rekao je.

Harisova kći Đina vrlo je popularna na društvenim mrežama, što on kaže na taj trend influencerstva i ostalog?

Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vrijeme u kojem žive. Ja u to niti se želim miješati, niti se baš razumijem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tijekom, ja podržavam”, kaže.

Kralj meraka možda je starog kova, no i danas puni dvorane obožavateljima svih generacija. Pred njim je veliki nastup u zagrebačkoj Areni 23. listopada povodom 40 godina karijere.

Postoji ta posebna ljubav između Harisa i zagrebačke publike koja traje dugi niz godina.

Bogami, da kažem, postoji. Očigledno to zagrebačkoj publici veoma prija pa me često zovu. Oni su sretni i ja sam”, kaže.

Iako je ušao u 73. godinu života, Haris se vodi onom – godine su tu da se žive, ne da se broje.

Nemam ja kompleksa godina, ne zanimaju me godine, bitnije mi stanje uma i stanje organizma. Ako je dobar, onda godine nisu važne, nisu bile ni kad sam imao 20 ili čak 30 manje”, kaže.

Tenis, putujem, vozim desetke tisuća kilometara, pjevam nekad i po tri-četiri koncerta dnevno, što reći…” otkriva.

Poznat je po tome da je veliki gurman. Koje mu je omiljeno jelo?

Uf, koje je omiljeno, tko će to sad naći… Omiljeno jelo mi je dobro jelo. Dobro spremljeno po svim standardima, to”, rekao je, a ovako je opisao svoje kulinarske vještine:

Odlične, izvanredne. Od ponedjeljka Jamie Oliver ide na biro.”

Video pogledajte na Dnevnik.hr.