Poznato zdravstveno stanje djece nakon pada sa ringišpila u Ljubuškom

Nakon pada s ringišpila u Ljubuškom, u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dovezeno je sveukupno pet osoba, od kojih su dvije otpuštene kući a tri zadržane na liječenju.

Poznato je zdravstveno stanje povrijeđene djece.

“‘Tri maloljetne osobe zadržane su na liječenju, a dvije su otpuštene kući. Djevojčica rođena 2008. godine hospitalizirana je na Odjelu za dječju kirurgiju. Za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama. Dječak rođen 2010. godine zadobio je teške tjelesne ozljede koje trenutno nisu opasne po život.

Hospitaliziran je na Odjelu za dječju kirurgiju. Treća osoba, dječak rođen 2010. godine hospitaliziran je na Klinici za neurokirurgiju. Za sada je riječ o lakim tjelesnim ozljedama”, potvrđeno je za Bljesak.info iz mostarske bolnice.

Podsjećamo, u četvrtak 30. svibnja oko 20 sati dogodila se nesreća na ringišpilu koji se nalazio blizini Gimnazije Ljubuški u Ulici Sestre Silvije Antić.

Policijska uprava zaprimila je prijavu od Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški te je odmah po pozivu izašla na mjesto događaja.

Maloljetne osobe su upućene u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar kako bi se utvrdio stupanj ozljeda”, potvrdila je ranije za Bljesak.info glasnogovornica Uprave policije MUP-a ZHK navodeći kako je ozljeđeno šestero djece.

O svemu je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu, a očevid je prekinut zbog loših uvjeta te se po naredbi tužitelja treba nastaviti jutros.