Vico Zeljković posjetio stručni štab Zmajeva na ilidži

Stručni štab „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine predvođen selektorom Sergejom Barbarezom i direktorom Emirom Spahićem okupio se juče u hotelu „Austria & Bosnia“ na Ilidži.

Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković, generalni sekretar Adnan Džemidžić i savjetnik predsjednika Marko Miličić posjetili su danas članove stručnog štaba.

Ova posjeta bila je prilika za predsjednika Zeljkovića i njegove saradnike da se susretnu sa stručnim štabom i razgovaraju o budućim planovima i pripremama reprezentacije.

Tokom sastanka, koji je protekao u ugodnom i prijateljskom okruženju, razgovaralo se o detaljima vezanim za naredno okupljanje „A“ tima i pripremama za predstojeće prijateljske utakmice protiv reprezentacija Engleske i Italije.

Selektor Sergej Barbarez i direktor Emir Spahić iznijeli su svoje planove i očekivanja za ove utakmice, naglašavajući važnost kvalitetnih priprema kako bi se ekipa što bolje predstavila protiv renomiranih protivnika.

Ova okupljanja i prijateljske utakmice su bitne za uigravanje tima i testiranje taktičkih postavki pred buduće izazove.

Predsjednik Zeljković je naglasio podršku Saveza u svim aspektima priprema i logistike, kako bi reprezentacija imala optimalne uslove za rad i postizanje što boljih rezultata.