Prijatelji o supruzi Bryanta: Vanessa ne može dovršiti rečenicu bez da se rasplače

Neutješna Vanessa Bryant trudi se ostati jaka i zadržati suze nakon tragične smrti svog supruga Kobea i kćeri Gianne, a radi tri kćeri koje je dobila u braku sa slavnim košarkašem.

NBA legenda Kobe i Vanessa vjenčali su se u aprilu 2001. godine, kada je on imao 22, a ona 18 godina. Osim 13-godišnje Gianne, koja je poginula s ocem, imali su 17-godišnju Nataliju, trogodišnju Bianku i sedmomjesečnu Capri.

Jako joj je teško, uništena je, kao i cijela obitelj“, rekao je izvor za magazin People.

Drugi izvor istakao je da je Vanessa skrhana te da jedva uspijeva ostati pribrana, prenosi Index.hr.

Ne može dovršiti rečenicu a da se ne rasplače, ali jako se trudi ostati pribrana radi kćeri. Jesno joj je da sada ona mora biti snažni dio porodice“, dodao je.

Dodao je da su “unatoč njihovim usponima i padovima Kobe i Vanessa bili srodne duše, a ona je vjerovala da će joj biti partner cijeli život“.

Okružena je ljudima koji je vole i koji su voljeli Kobea. Ima snažnu podršku, oslanja se i na svoju vjeru. Nije sama u ovome, no tugovat će jako dugo“, istaknuo je.

Kobe i Vanessa upoznali su se 1999. godine, kad je on pokušavao izgraditi pjevačku karijeru, a ona je bila plesačica. Zaručili su se šest mjeseci kasnije, a 2001. su se vjenčali. Nakon što je objavio da se zaručio, mediji su ih nemilosrdno pratili, a jedna je redakcija podigla helikopter pokušavajući snimiti Vanessu u dvorištu njene srednje škole.