Epic Store opet časti: Jedna od najboljih Assassin’s Creed igara je besplatna, požurite!

Epic Games i ove sedmice dijeli dvije besplatne igre, a to su Faeria i Assassin’s Creed: Syndicate!

Novi kontingent besplatnih igara na Epic Games trgovini je dostupan i na raspolaganju nam je do sljedećeg četvrtka, tačnije 27. februara.

Prvobitno je bilo objavljeno da će ove sedmice u ponudi biti samo Faeria, jedinstvena igra kartama u kojoj igrate na dinamičnoj ploči kreiranoj u prelijepom grafičkom stilu. Igra je sama po sebi bila zanimljiva ponuda u trgovini, ali je Epic odlučio dodatno razveseliti sve korisnike.

Tako je početkom ove sedmice službeno potvrđeno da će se u ponudi od ovog četvrtka naći i visokobudžetno AAA ostvarenje kompanije Ubisoft iz 2015. godine – Assassin’s Creed: Syndicate.

Ovaj naslov iz popularnog serijala vodi vas u viktorijanski London na posebne zadatke, koje ćete obavljati osvježenim borbenim sustavom kao dva igriva lika, objašnjava Polygon.

Nemate šta čekati, pravac na Epic Store i dodajte igre u svoju biblioteku igara, gdje nakon preuzimanja ostaju vaše zauvijek. Preuzmite ih, instalirajte i igrajte kad god poželite i na kojem god računaru imate svoj Epic račun i aplikaciju.

Za sljedeću sedmice pripremljen je još jedan vrhunski naslov – Inner Space – iako će Epic Store vjerojatno dodati još neku igru uz to.