Gamer na kreativan način zaprosio svoju djevojku, veliki studio ispunio mu želju

Budući zaručnici dugo i pomno razmišljaju o tome kako postaviti svojoj djevojci pitanje poslije kojeg ništa neće biti isto. Za realizaciju svojih planova ne štede novac i kreativnost, a jedan gamer je buduću suprugu zaprosio u virtualnoj stvarnosti.

Kreativni studio 4A Games iz Ukrajine poznat je po proizvodnji videoigara. Ljubitelj igre Metro Exodus imao je pomoć programera prilikom prosidbe svoje djevojke. Gameri se svakog dana svjesno suočavaju s rizicima, ali se oni odnose na digitalni svijet videoigara.

Ipak, gameru se kockanje isplatilo. Bez obzira na ishod igre, mladić po imenu Aleksandr kao pobjednik je okončao veliki izazov, piše RT.

Programeri zaduženi za kreiranje detalja u igri Metro Exodus na krovu kućice postavili su grafit: “Fanni, budi moja žena”.


Oduševljeni smo što možemo reći da je Fanni pristala. Čestitamo Fanni i Aleksandru. Želimo im sve najbolje”, potvrdio je 4A Games na Twitteru.

Metro Exodus nije jedina igra u kojoj se poslije male intervencije programera može vidjeti bračna ponuda. Autori naslova poput Borderlandsa, Portala, pa čak i Spider-Mana poznati su po tome što žele izaći ususret vjernim igračima.

Priča nema uvijek sretan kraj

Jedan igrač Spider-Mana ostao je razočaran, jer je njegova veza završila prije nego što je tijekom videoigre pitao djevojku da ostatak života provede s njim. Ovako je izgledala njegova bračna ponuda, prenosi Geek.hr.