Gledam moju djevojčicu opet nasmijanu: Vanessa Bryant se opet oglasila na društvenim mrežama

Vanessa Bryant, neutješna je nakon smrti njenog muža Kobea i kćerke Gianne, vrlo rijetko se obraća javnosti putem društvenih mreža, ali kada to učini obično bude srceparajuće i sa milionima reakcija pratilaca. 

Niti njena posljednja objava na Instagram profilu nije ostavila milione ravnodušnima.

Objavila je crtež svoje kćerke Gianne uz opis:  “Vidjeti ponovo moju djevojčicu sretnu i nasmijanu sa košarkaškom loptom ispod ruke, umotanu u ljubičastu i žutu jaknu ugrijalo mi je srce”.

Ranije su i njeni prijatelji govorili o njenom trenutnom stanju za magazin People, a kazali su kako je neutješna, kao i da ne može da završi jednu rečenicu a da se ne rasplače.

“Ne može dovršiti rečenicu a da se ne rasplače, ali jako se trudi ostati pribrana radi kćeri. Jesno joj je da sada ona mora biti snažni dio porodice“, kazao je izvor za ovaj magazin.

Dodao je da su “unatoč njihovim usponima i padovima Kobe i Vanessa bili srodne duše, a ona je vjerovala da će joj biti partner cijeli život“.

Okružena je ljudima koji je vole i koji su voljeli Kobea. Ima snažnu podršku, oslanja se i na svoju vjeru. Nije sama u ovome, no tugovat će jako dugo“, istaknuo je.