Izet Hajrović demantovao navode da dolazi na Koševo

Već neko vrijeme govori se o dolasku Izeta Hajrovića na Koševo, navijači nestrpljivo čekaju trenutak objave zvanične informacije, a nakon posljednje Izetove objave na Instagramu vjerovatno je svima jasno da se od toga ništa neće desiti. 

Naime, na društvenoj mreži Facebook stranica koja se predstavlja kao Nogometni savez Bosne i Hercegovine (ne možemo sa sigurnošću reći ko je vodi) objavila je post u kojem navodi da je Izet Hajrović zvanično potpisao ugovor sa FK Sarajevo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Post je vrlo brzo podijeljen više puta, sakupio je veliki broj reakcija, sakupio je veliki broj komentara, ali je Izet Hajrović na svoj Instagram profilu objavio screenshot objave i demantovao ove navode.

FAKE NEWS! Izet Hajrović will stay at Dinamo Zagreb! Sve je rečeno želim svima sve najbolje“, napisao je Hajrović ispod fotografije.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nedugo zatim lažna stranica koja se predstavlja kao Nogometni savez BiH je obrisala objavu, ali fotografije su trag koji se ne može obrisati. Apelujemo na građane da se na društvenim mrežama ne predstavljaju kao zvanične institucije, posebno ne da u ime tih institucija objavljuju lažne informacije, posljedice mogu biti katastrofalne.

Da li je ovo konačno ostaje da vidimo u narednom periodu, ali posmatrajući ovu objavu Izeta Hajrovića poprilično je jasno u kojem smjeru su otišli pregovori.