Posljednja utakmica ovog kola: Borac prokockao dva gola prednosti na Pecari

Posljednji susret 20. kola Premijer lige BiH odigran je na stadionu Pecara gdje je Široki Brijeg ugostio Borac, a odigrano je neriješeno 2:2.

Na otvaranju meča Borac je bio puno bolji a to su krunisali već u osmoj minuti kada su poveli preko Stojana Vranješa.

Nakon gola gostiju nastavilo se igrati u istom ritmu a samo šest minuta Bora udvostručuje prednost, Kajkut je kratko dodao do Milutinovića koji šutira prema golu a lopta se odbija od domaćeg igrača i završava u mreži domaćih.

Nakon drugog gola gosti su se povukli dok su domaći preuzeli inicijativu na terenu, redale su se opasne situacije ispred gola Borca ali nije bilo prave završnice.

U drugom poluvremenu odmah reaguje trener domaćih Karačić te ubacuje u igru Franjića i Pervana, domaći su krenuli još agresivnije prema golu gostiju a to se isplatilo u 56. minuti kada su Pervan i Ćorić odigrali sjajan dupli pas a ovaj prvi završava akciju za 1:2.

Široki nastavlja u istom ritmu i dalje nastavljaju pritiskati goste, a novi gol smo vidjeli u 69. minuti kada sjajno centrira Cipetić a Angelov zabija za 2:2.

Gosti ništa nisu uradili u drugom dijelu igre dok je Široki do kraja imao još par dobrih situacija, ali nisu imali snage da potpuno preokrenu rezultat, na kraju su gosti i dobro prošli i mogu biti zadovoljni bodom iako su imali sve u svojim rukama.

Široki Brijeg – Borac  2:2 (Pervan, Angelov/ Vranješ, Milutinović)

Rezultati by SofaScore