BRADA ima Coronu: Nova epizoda BRACE BRUCE BRADE BRUDE

Jedan od najpopularnijih segmenata emisije “Rejdio šoua” u režiji Stihomir Klepića, Čika Gagare i Toshija Domaćina koji čine popularnu sarajevsku grupu “Helem Nejse” popularna je crtana serija “Bruca Braca Bruda Brada”.

Svakom epizodom crtana serija dobija na sve većoj popularnosti, a na svoj jedinstven i humorističan način tematizira sve interesantne društvene pojave i fenomene iz perspektive četiri “mahalska underdoga”, a mjesto radnje je Švrakino selo (naselje u Sarajevu).

U vrijeme samoizolacije, odnosno kada vrijeme provodimo u svojim domovima i na taj način se štitimo od koronavirusa, stigla je i druga epizoda druge sezone ove popularne animirane serije.

Sezona (ako je tako možemo nazvati, jer je možda i specijal), nazvana je CORONAVIRUS.

To praktično znači da su nas slagali, jer kada smo razgovarali prije nepunih mjesec dana, povjerili su nam informaciju da će nove epizode tek doći na ljeto 2165. godine, a stigle su ovih dana. Više o tom intervjuu možete pročitati klikom OVDJE.

Podsjećamo, Helem Nejse je nedavno objavio i album “Gluten tag” koji već bilježi ogroman broj pregleda. Uradili smo recenziju tog albuma, pjesmu po pjesmu, a sve ih možete preslušati klikom OVDJE, te pročitati recenziju.