Dnevni horoskop: Djevice samouvjerene, vage sentimentalne, ovnove očekuju izazovi

Zvijezde danas poručuju: Imajte na umu kako uvijek postoje prilike, nemojte misliti da nešto morate ili da je nešto što vam se nudi, najbolje što vam se moglo dogoditi. Suočite se sa situacijama koje vam nisu jasne, budite spremni reagirati ali i promijeniti nastup ili strategiju. U poslu budite inovativni. Razmislite kako možete pomoći drugima.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas vas očekuje nekoliko izazova. Nemojte dozvoliti da bilo tko utječe na vaše odabire, razmišljajte objektivno i svojom glavom. Osobno se suočite sa onom situacijom ili osobom koja vam stvara probleme jer ćete tako bolje razumjeti što trebate napraviti. Budite hrabri kada su u pitanju razgovori o emocijama.

BIK (20.04. – 20.05.)

Uključite se u projekte ili volonterski rad za koji smatrate da će vam pomoći u budućnosti, povećati vam popularnost i naravno, pomoći drugima. Preuzmite jednu aktivnu ulogu kako bi ojačali vlastito samopouzdanje, budite otvoreni prilikom iznošenja svog stava i mišljenja. Ako pokušate nekoga zamijeniti, neće biti uspješno.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Stavite naglasak na svoju jedinstvenost i budite inovativni u onom što radite. Bilo kakve nenajavljene promjene neće ispasti onako kako se nadate stoga pokušajte druge prvo pripremiti i imajte na umu da je za sve potrebno vrijeme. Prije nego se sa nekim udružite ili krenete u novi projekt, obavezno razmislite o tome što drugi rade.

RAK (21.06. – 21.07.)

Ako neke stvari počnete raditi na drugačiji način, ubrzo ćete prilično uznemiriti one ljude koji su naviknuti na vašu predvidivost. Ako želite nastaviti u novom smjeru bez različitih ometanja, prije svega obavite razgovore i najavite ljudima svoje planove. Vaš će vam šarm danas pomoći da izgladite ljubavne i obiteljske probleme.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas možete ostvariti financijsku korist ali ćete samo brzom promjenom ideja, planova ili dokumenata uspješno i u kratkom roku sklopiti posao. Ne morate trošiti novac niti putovati da bi stvari obavili, najbitnije je da ste dobro organizirani i da znate što trebate iskomunicirati. Netko će vam zaštititi interese i poduprijeti va

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete vrlo samouvjereni i vjerovat ćete u svoje planove pa ćete tako biti skloni na sebe preuzeti previše, klonite se barem onih poslova koji zahtijevaju povećana financijska ulaganja i zaduživanje. Prije nego nešto potpišete, dobro to pročitajte i razmislite o eventualnim troškovima. Napravite sve da bi se zaštitili od glasina.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete sentimentalni ali nemojte dozvoliti da vam to stane na put ili vas odvede do poslova odnosno radnih zadataka koje uopće ne želite raditi. Ako vam je potrebna pomoć, slobodno zamolite za uslugu. Kreativan će projekt krenuti u jednom drugačijem i pozitivnijem smjeru a na kraju će se najviše cijeniti vaša originalnost.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vrijeme je da riskirate i napravite nešto što nije uobičajeno. Ako nastavite čekati i nadate se da će sve samo od sebe sjesti na svoje mjesto, nikad nećete ništa postići. Promovirajte sebe, istaknite ono u što najviše vjerujete i nemojte se brinuti. Razmislite o tome što će se u budućnosti tražiti od drugih a onda budite prvi.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako kažete da nešto možete napraviti ili ponuditi, nemojte misliti da će sve ostati na tome, morat ćete vrlo brzo održati riječ. U poslu ćete imati samo jednu priliku stoga se odmah pokušajte prilagoditi, budite iskreni i spremni na dogovor. Oni od vas koji su kroz prošlost bili fer, iskreni i pošteni, danas će dobiti novu ponudu.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako želite da se stvari obave kako treba, nemojte se oslanjati na druge. Otkrit ćete kako osoba od koje to niste očekivali zapravo radi nešto protiv vas. Nemojte se povlačiti, otvoreno recite što vas smeta ali pokušajte zadržati smiren ton glasa. Danas prikupite sve potrebne informacije, dokumentaciju ili potražite pravni savjet.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Imat ćete priliku za dodatnu zaradu ili novčanu nagodbu. Osoba sa kojom ste imali intenzivan, vjerojatno tajni ljubavni odnos u prošlosti, pokušat će vas navesti na to da se uključite u nešto što bi trebali izbjeći. Držite se onih prijatelja kojima možete vjerovati, obratite pozornost na obitelj i razmislite što možete učiniti za druge.

RIBE (20.02.-20.03.)

Neće vam biti jasno puno toga ali ako zatražite previše ili pretjerate prilikom objašnjavanja situacije, očekujte da ćete morati promijeniti nastup. Smanjite očekivanja i nemojte prvi iznositi svoje stavove, prilagodite se sugovorniku. U privatnom životu morate gledati prema naprijed i napustiti prošlost jer samo gubite vrijeme.

tarot-horoskop.com