Matt Reeves otkrio prve fotografije novog Batmobila i Roberta Pattinsona u odijelu Mračnog viteza

Fanovi su se na prvi pogled obradovali Robertu Pattinsonu kao Batmanu i njegovom ikoničnom Batmobileu.

Matt Reeves, filmaš koji stoji iza nadolazećeg Batmanovog ponovnog pokretanja, tvitovao je slike tek nešto više od sedam dana nakon što je snimanje počelo na groblju Glasgow Necropolis.

Slike i video snimci također su značili da smo vidjeli Batsuit u koji će ući Robert Pattinson, a također i Batcycle, koji odavno nismo mogli vidjeti.

Do sada smo samo mogli vidjeti odijelo od ramena do maske, ali ove tek objavljene snimke prikazuju Pattinsonovog kaskadera na motoru.

U njima možemo vidjeti mnogo više odjeće “Caped Crusader-a” i sigurno je da su fanovi obradovani.

Jedan obožavalac pomiješanih osjećanja rekao je: “Imao sam sreću da sam iz grada, u kojem će biti Batman, ali nisam previše siguran u to da je Robert Patterson Batman. #TheBatman #Batman #Glasgow # Scotland #RobertPattinson“.

Još jedan je dodao: “Razlog br. 13.942 voljeti Škotsku i Glasgow. Filmovi o superherojima snimaju se ovdje, a sljedeći je novi # Batman! Glasgow u Gothamu …. Kraljevski ambulant za azil Arkham.”

Netko je drugi napisao: “Novi Batman snima u Glasgowu, tako da je već dobio +10 za estetiku u odnosu na filmove iz Nolana“.

Snimanje je počelo prošle sedmice kada je redatelj Matt Reeves fanovima pružio prvi pogled na Roberta Pattinsona u nekim tamnim i crveno obojenim snimcima.

Čini se da su ostali vjerni predodžbama Gothamovog mračnog viteza kojeg smo svi zavoljeli tokom godina.

Dok se već neko vrijeme šuška o Pattinsonu da će biti novi Batman, tek je u maju prošle godine Warner Bros službeno potvrdio da će on zaista poprimati lik sljedećim stopama Michaela Keatona, Val Kilmera, Georgea Clooney, Christian Bale i Afflecka.

Pattinson je neko vrijeme bio naklonjen toj ideji, čuvši da je scenarij za film fokusiran na mlađu verziju Brucea Waynea.

Rekao je Varietyju: “Imao sam Batmana neko vrijeme u mislima. To je tako apsurdno reći. Nekako sam imao ideju da to učinim”.