Dnevni horoskop: Bik će imati poslovne probleme, Rak emotivan, Vage zbunjene

Posao i poslovni procesi danas neće biti lagani ali ne moraju biti ni borba. Bez obzira na situaciju, oslonite se na svoj integritet i individualnost. Budite autentični ali istovremeno svjesni svih svojih destruktivnih obrazaca ponašanja jer ćete ih jedino tako kontrolirati. Klonite se distrakcija i pazite kome vjerujete.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Pripremite se na različite distrakcije od strane kolega. Netko će vas uporno prekidati u radu, namjerno vas ili nenamjerno usporavati i na kraju, ako popustite, spriječiti vas u obavljanju onoga što želite ili morate napraviti. Nemojte propuštati one prilike koje donose novac. U ljubavi slijedite svoje srce ali i intuiciju.

BIK (20.04. – 20.05.)

Dobar dio vas će danas imati problem povezan uz poslovno-partnerski ili ljubavni odnos. Ako niste sigurni u sebe ili vas nešto buni, za pomoć se obratite nekom od bliskih prijatelja. Moguć je slučajan susret sa osobom koja je prošla slična dešavanja kroz koja vi trenutno prolazite, porazgovarajte da bi shvatili što trebate dalje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Nakon što zbog nekoga promijenite svoje mišljenje o određenoj osobi ili situaciji, vjerojatno ćete donijeti odluku koja neće biti dobro prihvaćena. Ipak, nemojte dozvoliti da vas rasprava spriječi i okupira u tolikoj mjeri da zanemarite posao ili hobi. Posvetite se svemu onom što volite raditi, budite kreativni i zabavite se.

RAK (21.06. – 21.07.)

Bit ćete emotivni po pitanju posla, vlastite budućnosti i svih onih promjena koje se događaju u okolini. Pokušajte ostati smireni, nemojte razmišljati o negativnim scenarijima jer bi mogli napraviti poteze koji vam neće ići u prilog. Pustite da vrijeme pokaže svoje, sposobni ste prilagoditi se i poradite na samopouzdanju.

LAV (22.07. – 22.08.)

Razmišljajte pozitivno i uvijek se koncentrirajte na ono što možete napraviti jer ćete jedino tako sve obaviti u najkraćem mogućem roku i to tako što ćete privući sebi zanimljive ljude koji dijele vaš entuzijazam. Dogovori povezani uz novac i ugovori neće biti onakvi kakvima se čine. Nemojte se bojati pregovarati, budite direktni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas će mnogi od vas morati trenirati svoje strpljenje. Naime, vi ćete znati što radite i sve će vam biti više nego jasno ali će okolina nastupati dosta zbunjeno i stalno vam otežavati svojim pitanjima ili komentarima koji nemaju smisla. Razmišljajte brzo i odmah implementirajte one promjene uz pomoć kojih možete ostvariti cilj.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vjerojatno ćete biti pomalo zbunjeni zbog nedavnih razgovora ali uz pomoć komunikacije možete pronaći smisao i razotkriti detalje. Budite iskreni i otvoreni, nemojte se izražavati dvosmisleno jer time nećete ništa postići. Okružite se ljudima koji imaju više iskustva nego vi jer će vam pomoći da donesete krucijalnu odluku.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas je jedan od onih dana kada trebate manipulirati situacijama pa i ljudima. Možete zaraditi novac, promijeniti posao, uspješno obaviti razgovor za posao ili pokrenuti vlastiti posao ali vam iskrenost i potpuna otvorenost neće ići u prilog. Neke stvari zadržite za sebe, posebno ako pregovarate ili nešto ugovarate.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte pretjerivati prilikom iznošenja kritika ili svojih stavova o trenutnoj situaciji. Nastupite diplomatski i budite svjesni općeg stava okoline. Iako ćete smatrati da ste spremni na sve, činjenica je da vam nedostaju jako bitne informacije uz pomoć kojih možete ići prema naprijed. Olakšajte sebi život i ništa ne forsirajte.

JARAC (22.12.-20.01.)

Netko će vas potaknuti na razmišljanje, budite pametni i saslušajte što vam ta osoba govori a onda još jednom analizirajte predmet razgovora. Ako otkrijete da nešto nije etično, sad je pravo vrijeme da ispravite ono pogrešno i da sebi osigurate veći uspjeh. Da bi ljubavni odnos funkcionirao, potrebno je odrediti neka pravila.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako već dulje vremena niste zadovoljni poslom koji radite, dogovorite susret sa osobama koje imaju drugačije interese od vas jer ćete sasvim slučajno doći do nove prilike koju vrijedi istražiti. Danas će se puno toga događati ali prije nego postavite prioritete, razmislite o svemu što može poći po zlu i temeljito se pripremite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Morat ćete se osloniti na bliske prijatelje ako želite iskreno mišljenje o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Problem je u tome što će vam danas većina kolega govoriti ono što misle da želite čuti pa vas tako odvesti u pogrešnom smjeru. Iako ćete biti svjesni toga da kasnite sa promjenom, bilo kakva odluka vam neće pomoći.

tarot-horoskop.com