FK Sarajevo poslalo pismo navijačima Bordo kluba

Senad Jahić, predsjednik upravnog odbora FK Sarajevo, poslao je pismo navijačima kluba sa Koševa, te pozvao navijače da poštuju preporuke nadležnih organa.

“U posljednjih mjesec dana svi zajedno, našli smo se u situaciji koja nije jednostavna. Suočeni sa zdravstvenim izazovima uslijed pandemije koronavirusa potrebno je da promijenimo svoje životne navike te da poštujemo instrukcije nadležnih.

Molimo vas da budete odgovorni, čuvate svoje i zdravlje najbližih. Ne znamo koliko će situacija u kojoj se nalazimo potrajati, ali je prevazići možemo samo zajedno, udruženim snagama.

Učinili smo sve što je u našoj moći da uposlenici Fudbalskog kluba Sarajevo tokom pandemije budu zaštićeni. Pobrinuli smo se da se procesi kluba, u skladu s instrukcijama nadležnih organa, nastave odvijati. Proizvodi poput članstva i kupovine u BORDO Fan Shopu našim navijačima su i dalje dostupni putem online platformi.

Svjesni smo da su utakmice i slavlje pobjeda našeg kluba neprocjenjivi, te da ih ništa ne može zamijeniti. Međutim, molimo vas da budete strpljivi, odgovornim ponašanjem pružite primjer drugima te da zajedno još jednom budemo pobjednici.

Pazite na sebe i zdravlje najbližih, a mi vam želimo svako dobro”, poručili su iz FK Sarajevo.