Florence Pugh, Shia LaBeouf i Chris Pine će glumiti u filmu Olivije Wilde “Don’t Worry Darling”

Florence Pugh, Shia LaBeouf i Chris Pine glumiti će u “Don’t Worry Darling”, nadolazećem igranom filmu rediteljice Olivije Wilde.

Wilde osim što će producirati film, ima i ključnu sporednu ulogu, a izvori kažu da glavni lik tumači Florence.

„Ne brini, dušo“ psihološki je triler postavljen u izolovanoj, utopijskoj zajednici u kalifornijskoj pustinji 1950. godina prošlog vijeka.

New Line je postavio ovaj film visoko na ljestvici prioriteta, nakon što je dobio prava na snimanje nastavka Wildeovog redateljskog debija “Booksmart”.

Katie Silberman, koja je napisala “Booksmart” i napisala Netflix-ovu romantičnu komediju “Set it up”, napisati će scenarij za “Don’t Worry Darling” od Shanea i Carey Van Dyke-a.

Catherine Hardwicke je izvršna producentica filma, zajedno sa Shaneom i Carey Van Dyke. Wilde i Silberman producirat će zajedno s Royem Leejem i Miri Yoon iz tvrtke Vertigo Entertainment. Daria Cercek i Celia Khong nadgledat će projekt za New Line.

Pugh je nedavno osvojila nominacije za Oscara i nagradu BAFTA za svoju ulogu u filmu “Male žene.” Takođe je dobila priznanje za glavnu ulogu u A24-ovom horor filmu “Midsommar.” Pugh, koju ćemo najprije gledati u Marvelovoj “Crnoj udovici”, također se pojavila u Netflix-ovom “Outlaw King” i britanskoj miniseriji “The Little Drummer Girl”.

LaBeouf je glumio u dva hit indie filma prošle godine – “Honey Boy”, koji je on i napisaoo, i “The Peanut Butter Falcon”. Nedavno je završio rad na produkciji za dramu „Pieces of Woman“.

Pine je igrao u dugo očekivanom filmu „Wonder Woman 1984.“. Upravo je okončao produkciju akcijskog trilera “Violence of Action”, a nedavno je potpisao i za remake filma “The Saint” koji će raditi Paramount.