Fotograf iz Velike Britanije napravio vjenčanje za Lego figure, te snimio cijelu ceremoniju

Chris Wallace, fotograf koji radi za Carpe Diem Photography u Velikoj Britaniji, osmislio je jako zanimljivo ‘vjenčanje’. Vjenčao je svoje Lego figure, fotografisao cijelu ceremoniju i snimio cijeli događaj.

Ne samo da je pomno organizovao cjelokupni događaj, već je i majstorski to dokumentirao pokazujući svoje dugogodišnje iskustvo.

“Bio sam nevjerovatno zauzet fotograf, nisam imao slobodnog vremena, stalno sam fotografirao vjenčanja, a onda sam zbog korone ostao zatočen kod kuće”, rekao je Chris.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Behind the scenes! #letsbuildtogether #lego #legominifigures #legophotographer #legophotography #legostagram @lego

Objavu dijeli Carpe Diem Photography (@carpediem_photography1)


S puno slobodnog vremena, Chris je ponovno oslobodio svoju strast prema Lego figurama. Izvukao je 20 godina star, prašnjavi Lego set i kupio na Amazonu Lego mladu i mladoženju. Trebala su mu tri dana da isplanira cijelo vjenčanje, fotografira i napiše post za blog.

“Bilo je tako zabavno, tako je lako biti kreativan i odvojiti neko vrijeme nego imati vrlo ograničeno vrijeme na pravom vjenčanju. Jedva čekam da nastavim priču o mladenci i mladoženji”, rekao je Chris.

Florence i Fred, Lego mlada i mladoženja bili su izuzetno sretni što su imali vjenčanje tokom karantene zbog koronavirusa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#Legowedding with sparklers and BTS

Objavu dijeli Carpe Diem Photography (@carpediem_photography1)

Na dan vjenčanja, Fred je stigao u svom Mercedesu SL-500 iz 90-tih, kojeg je Chris pronašao na tavanu. Zajedno s kumom, uživao je u opuštajućem piću prije ceremonije. Florence se, nažalost, morala pripremiti sama jer su joj djeveruše bile u izolaciji, a zbog napuhanih cijena bile su preskupe za kupnju na Amazonu.

Ceremonija je bila na otvorenom, ispunjena zelenilom plastičnog lišća i najrazličitijim plastičnim cvijećem. Na svadbi su imali i posebne goste, među kojima su bili Chewbacca i Hans Solo iz svemirskog seta legića iz 1980. godine.