Petogodišnji navijač engleskog velikana Leeds Uniteda razbio kasicu i poslao ponudu premijerligašu

Daniel Auton je petogodišnji navijač engleskog velikana Leeds Uniteda, a pažnju engleskih medija privukao je nakon što je njegovo pismo objavio klub iz Premiershipa – Brighton.

Naime, dječak je razbio svoju “kasicu prasicu” i poslao ponudu Brightonu za Bena Whitea koji trenutno igra kao posuđen igrač u njegovom Leeds Unitedu.

“Moje ime je Daniel Auton. Imam pet godina i navijač sam Leeds Uniteda. Pišem vam ovo pismo zbog vašeg nogometaša koji je trenutno kod nas na posudbi. Ben White je bez ikakve sumnje moj najdraži igrač. Ima li ikakva mogućnost, molim vas, molim vas, molim vas da on ostane kod nas i naredne sezone. Prebrojao sam sve novčiće iz svoje ‘kasice prasice’ i imam 15.07 funti. Da li to pomaže?”, napisao je dječak.

Stigao je odgovor iz Brightona od direktora i zamjenika predsjednika kluba.

“Dragi Daniele, hvala ti na pismu i velikodušnoj ponudi da pomogneš svom klubu i kupiš našeg igrača Bena Whitea. Jako je lijepo što si ponudio sav svoj novac da pomogneš svom klubu. Sigurno je da imaš jako dobro oko za mlade talente i možda ćeš biti skaut u budućnosti.

Uzeli smo tvoju ponudu u razmatranje kakvo zaslužuje, ali naš glavni trener Graham Potter i tehnički direktor Dan Ashwort smatraju kako je Ben važan igrač za naše planove za budućnosti i nažalost ne možemo ga prodati Leeds Unitedu u ovom trenutku. Još jednom ti se zahvaljujemo što si nam pisao i želimo tebi, tvojoj porodici i svima u Leeds Unitedu sve najbolje”, poručio je Barber.