Supruga Willa Smitha iznenađena: “U karanteni sam shvatila da ga uopće ne poznajem”

Will Smith i Jada Pinkett Smith u braku su više od 20 godina, ali kako je ona priznala tek se sada, u karantenu, upoznaju, prenosi Indeks.hr.

Jada je priznala da je prisiljena zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa cijelo vrijeme provoditi s Willom i shvatila je da ona zapravo ne poznaje svog muža.

“Ovo je vrlo izazovno, prisiljeni ste stvari gledati drugačije”, kazala je Jada na svom Facebook profilu najavljujući novu epizodu emisije Red Table Talk.

Kazala je da se mora boriti s tom ‘kretenskom reakcijom’ i da joj je bilo teško prihvatiti da Willa ne poznaje iako su u braku od 1997. godine.

Jada je i prije govorila o svom braku s Willom u ovoj emisiji, a poručila je kako tako želi pokazati da ni njihov brak nije savršen. I Will je gostovao u njenoj emisiji, a govorili su o tvrdnjama da su scijentolozi i swingeri te su opisali i situaciju kad su se gotovo rastali.

“Oboje smo bili spremni osloboditi se svih ideja koje su ljudi imali o nama i našem braku koji zapravo nije savršen. To je ono što je naša istina i možete je uzeti ili ostaviti, ali to je jednostavno tako”, kazala je Jada.