Dnevni horoskop: Bik postavlja dugoročne ciljeve, Djevica kreativna, Vaga iskrena

Mnogi će danas dobiti nove informacije pa će se tako pojaviti i odabiri na koje nismo računali. Komunikacija će biti strastvena i lako ćemo obraniti svoje stavove ili prezentirati drugima svoje ideje. O svemu se može pregovarati.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pojavit će se problem na poslu ali vas upravo on može dovesti do nove prilike ili željenog unaprjeđenja. Danas ćete sa lakoćom uočavati nove prilike za zaradu i biti spremni promijeniti sve ono što vam se čini da ne donosi dovoljne rezultate. Upravo će vas marljiv rad i objektivnost dovesti do bolje pozicije. Posjetite nova mjesta.

BIK (20.04. – 20.05.)
Bez obzira na planove povezane uz karijeru, danas istražite nove prilike za obrazovanje ili stjecanje novih vještina. Dan je idealan za postavljanje dugoročnih ciljeva na svim životnim poljima a ako tragate za novom prilikom, obavezno se udaljite od lokalnog okruženja. U prilog će vam ići svi sastanci koji su u četiri oka.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Očekuju vas jako dobre prilike i dešavanja povezana uz ljubav i romantiku a dan je povoljan za kraća putovanja koja će vam pomoći da prodate svoj proizvod ili ideju ili da prezentirate nešto što možete ponuditi drugoj organizaciji. Budite oprezni kada su u pitanju djeca i stariji članovi obitelji, ne pristajte na emotivne ucjene.

RAK (21.06. – 21.07.)
Pokušajte rasporediti svoje vrijeme tako da ga ostavite dovoljno za one osobe koje prolaze kroz teške trenutke i žele da ih saslušate ili im pomognete. Bit ćete jako ljubazni i strpljivi što će se svidjeti poslovnim partnerima i nadređenima ali nemojte dozvoliti da to netko iskoristi i prebaci na vas svoje odgovornosti. Postavite se.

LAV (22.07. – 22.08.)
Neće se svima svidjeti odluka koju danas donesete ali ovoga puta morate misliti isključivo na sebe i imati u vidu potencijalne ishode u karijeri. Nećete pogriješiti ako unesete u svoj život sve one promjene koje vam već dulje vremena padaju na pamet. Dan je odličan za povezivanje sa drugima i za rasprave o financijama.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte se posvetiti isključivo poslu niti dan provoditi samo u jednom okruženju. Izađite van i bavite se stvarima koje vas vesele jer će se tako pojaviti nove prilike koje donose dodatan izvor prihoda. Ako odlučite slobodno vrijeme provesti kod kuće, izgledne su rasprave. Lansirajte sve što je kreativno ali ne pretjerujte.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ako odlučite danas ignorirati ono što vam drugi govore, emotivni će problemi eskalirati i oduzeti vam najviše vremena. Budite iskreni ako vas netko pita što osjećate ili što želite raditi. Najbolje ćete proći ukoliko danas putujete ili imate poslovni sastanak sa osobom koja je dosta starija, nemojte se sramiti postaviti pitanja.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ukoliko dulje vremena razmišljate o realizaciji neke ideje, danas pokušajte ubrzati čitav proces i budite spremni reagirati malo agresivnije nego inače. Vrlo je bitno da posložite svoje misli i da nastupate proaktivno, čak i u situacijama za koje smatrate da još niste spremni. Sad ćete shvatiti da imate sve što treba za uspjeh.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Mislit ćete da imate sve posloženo i da ste stvari isplanirali ali će vas emotivno pogoditi nešto što niste očekivali. Nemojte probleme gurati pod tepih nego se njima pozabavite odmah a pritom budite iskreni. Ukoliko u bilo čemu danas pretjerate, reagirate burno ili napadnete nekoga bez dokaza, samo ćete izazvati sukobe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Imat ćete priliku uključiti se u različite nove aktivnosti i nemojte stati samo zato što se na tom putu očekuju ili pojave prepreke. Razmišljajte brzo i slušajte svoju intuiciju, ako se upustite u analize ili odlučite čekati tuđu pomoć, proći će trenutak i nećete ostvariti što želite. Možete zaraditi novac ako razmišljate poduzetnički.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Danas bi trebali kontaktirati osobe koje su na liderskim pozicijama i zamoliti ih za pomoć. Budite iskreni i pokažite svoju strast prema projektu ili poslu koji vas zanima jer je izgledan novi početak. Pravo je vrijeme za započinjanje novih poslova ali i za zasnivanje poslovno partnerskog odnosa sa osobom koja je slična vama.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte danas brzo donositi odluke niti zaključivati stvari na temelju nečega sa čim ste se tek susreli. Bit ćete dosta skloni povesti se za tuđim iskustvima a često ćete mijenjati raspoloženje pa bi mogli ispasti nepredvidivi u očima onih koji vas poznaju dulje vremena. Slušajte i promatrajte jer ćete tako donijeti najbolju odluku.