Dnevni horoskop: Djevice samokritične, Lav strpljiv, Blizancu povoljan dan za ljubav i romantiku

Potražite potrebne odgovore u sebi.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pokušajte dan provesti uz što više zabave jer ćete tako otkriti nove stvari o sebi ali i drugima pa tako postaviti temelje za uzbudljivu avanturu. U prilog će vam ići sve što je povezano uz putovanja i druženje stoga se nemojte osamljivati i povlačiti. Ako ubrzo polažete ispit ili planirate važan javni nastup, počnite se pripremati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Netko će vam dosta otežavati situaciju i stalno dovoditi u pitanje ono što radite. Nemojte dozvoliti da vas ta osoba uznemiri i zbuni u mjeri da mijenjate ciljeve ili donosite odluke u zadnji trenutak. Izgledni su problemi prilikom otkrivanja istine ili potrage za činjenicama, morat ćete smisliti novi plan. Danas ne ističite emocije.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Dan je povoljan za ljubav i romantiku a posebno će biti zadovoljni oni od vas koji se nalaze u tajnoj ljubavnoj vezi. Bit ćete jako strastveni i zabavni, nemojte dozvoliti da vam posao oduzme previše vremena i da se ne stignete posvetiti dragim osobama. Uvedite u svakodnevicu one promjene koje vam mogu poboljšati ponašanje.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ponovno razmislite o strategiji koju imate a povezana je uz posao, studiranje ili projekt kojim se bavite honorarno. Ne morate uvijek sami sve raditi niti kretati od najtežih zadataka, naučite delegirati a neke stvari i ignorirati. Ako niste sigurni kojim putem trebate krenuti, odaberite onaj koji nije uobičajen, iznenadit ćete se.

LAV (22.07. – 22.08.)
Svatko ima svoju priču pa tako i vi ali imajte na umu da ćete danas upravo njom impresionirati sugovornike i lakše ostvariti ciljeve. Sudjelujte u svemu što se dešava jer će jedino tako stvari sjesti na svoje mjesto. Ljubavni će se problemi riješiti sami od sebe, nemojte se nervirati niti druge pozivati na red, malo se strpite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Budite oprezni kao ne bi otkrili povjerljive informacije. Netko će vas stalno nagovarati na poslove koji vam nisu u najboljem interesu, nemojte biti previše pristojni nego radije jasno i glasno odbijte. Ako nastavite biti previše samokritični ili forsirate članove obitelji da rade stvari na vaš način, očekujte ozbiljnije probleme.

VAGA (23.09.-22.10.)
Budite spremni žrtvovati neke stvari za druge ljude ali nemojte od sebe davati previše i obećavati stvari koje nisu realne. Danas ćete lako impresionirati one koji mogu donijeti odluku o vašoj financijskoj budućnosti. Iznesite kreativne ideje koje imate i budite spremni na nešto više rada. U ljubavi će vas zbuniti dobre vijesti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Neće svi razumjeti ono što pokušavate napraviti ali se time i ne trebate zamarati jer ne možete ugoditi svima. Nemojte gubiti vrijeme na ljude koji su skeptični ili stalno imaju nešto za dodati, radije se okružite onima koji razmišljaju slično kao vi i spremni su marljivo raditi za ispravne ciljeve. Kraće će putovanje biti emotivno.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Razmišljat ćete pogrešno i bit skloni procijeniti kako imate više novca nego što imate. Budite oprezni kada je u pitanju trošenje. Koliko god željeli impresionirati druge svojim novcem, radije to učinite tako što ćete ponuditi neku uslugu ili savjet. Ljubavna situacija djeluje odlično, sad je pravo vrijeme za rješavanje starih problema.

JARAC (22.12.-20.01.)
Što god danas radili, slobodno slušajte intuiciju i odaberite onaj pristup koji se čini najboljim, bez obzira na to što možda nije provjeren i drugi ga ne odobravaju. Otkrit ćete nešto što svi drugi žele, iskoristite sve što vam se čini kao dobra prilika ali nemojte brzati da bi pomogli osobi koju jedva poznajete. Budite staloženi i hladni.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ukoliko razmišljate o tome trebate li se upustiti u nov poslovno partnerski odnos, danas pokušajte istražiti sve što vas zanima a ako vam se čini da donosite ispravnu odluku, odmah implementirajte ideju. Dan je idealan za druženje sa osobama koje imaju slične interese kao vi ali budite pažljivi i nemojte zanemariti drage osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako ste zasićeni poslovnom situacijom, danas pošaljite životopis, dogovorite razgovor za posao ili pokrenite vlastitu ideju. Što god odabrali a da ste prethodno o tome razmišljali duže vremena i dali sve od sebe da utječete na ono što je u vašoj moći, danas će rezultirati uspjehom. U ljubavi se nemojte baviti sitnicama.