Dnevni horoskop: Ovan opušten, Djevica uspješno manipulira, Vaga u centru pozornosti

Bit će dosta odabira ali ne žurite i ne forsirajte.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte sami sebi postavljati granice, umjesto toga slijedite intuiciju i radite ono što vas privlači jer ćete tako otkriti nešto neobično o samima sebi i svojim mogućnostima. Dan je idealan za isprobavanje novih aktivnosti a usput ćete upoznati nekoliko zanimljivih osoba sa bogatom prošlošću. U ljubavi se oslobodite i opustite.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte previše vjerovati drugima niti misliti da je sve što čujete istina. Ako vam je nešto bitno, samostalno istražite stvari ili provjerite ono što vam je netko planirao jer će vas pojedine osobe namjerno zavlačiti. Danas potražite načine na koje možete sačuvati ono što vam je dragocjeno i razmislite o novim poslovnim ciljevima.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Došlo je vrijeme kada trebate i možete prihvatiti sve što vam se čini zanimljivim, bez obzira na vrijeme kojim raspolažete ili obaveze koje vam to ranije nisu dozvoljavale. Mnogi će od vas danas naučiti nešto novo što će vam pomoći da bitan odnos odvedete na viši nivo. Blizu ste ostvarenja jednog od najvećih životnih ciljeva.

RAK (21.06. – 21.07.)
Bez obzira na to što je vikend, posvetite se danas rješavanju papirologije. Dan je idealan za razmišljanje o investicijama ali obavezno uzmite u obzir svoju trenutnu poziciju i želje za budućnost. Kada su u pitanju obitelj i prijatelji, moći ćete uvesti nekoliko pozitivnih promjena ali će pravni problemi promijeniti situaciju.

LAV (22.07. – 22.08.)
Postoje stvari koje morate napraviti i one koje ćete danas željeti. Neće moći biti sve kako ste zamislili i rijetko će vam što ići po planu stoga se naoružajte strpljenjem i klonite naglih reakcija inače ćete sve zakomplicirati i izazvati svađu. U ljubavi će vam iskrenost možda teško padati ali ćete se osjećati puno bolje ako sve kažete.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Bez obzira na to radite li samostalno ili imate iznad sebe više nadređenih, danas ćete moći uspješno izmanipulirati situaciju i ostvariti korist. Ako niste sretni sa svojim životom, stanovanjem ili bilo čim drugim, pokušajte smisliti plan kojim smatrate da ćete stvari popraviti. Nemojte odugovlačiti jer ćete izgubiti volju.

VAGA (23.09.-22.10.)
Dan je idealan za planiranje zabave, različita okupljanja pa i za brainstorming sa kolegama. Imat ćete kontrolu nad svim dešavanjima i većinu ćete dana biti u centru pozornosti, iskoristite to kako bi pozitivno utjecali na mlađu osobu te povećali svoj ugled. Večernji sati donose nove i uzbudljive ljubavne situacije, zabavite se.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Što god pokušavali napraviti, opozicija će vas uspješno sprječavati. Dan nije povoljan za posao stoga se radije povucite. Umjesto da govorite, slušajte i promatrajte sve dok ne steknete dojam da imate potpunu kontrolu nad situacijom. Kada su u pitanju prijatelji, razočarat će vas osoba koja će od plana odustati u zadnji trenutak.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bit ćete zabavni i popularni u društvu, znat ćete točno što treba reći u pojedinom trenutku a čitav ćete dan zračiti šarmom te pozitivnom energijom. Nemojte gubiti vrijeme na sporedne stvari, radije razmislite o onom što želite dulje vremena a onda se posvetite realizaciji. Dan je idealan za promociju, prodaju i prezentacije.

JARAC (22.12.-20.01.)
Imat ćete odlične ideje povezane uz novac i investicije ali budite oprezni i nemojte odmah iznositi detalje, posebno ako niste sigurni u namjere sugovornika. Ukoliko ste ponovno upustite u odnos sa osobom iz prošlosti, možete očekivati prepreke i nesigurnost. U poslu bi jedan korak unazad mogao biti jako zanimljiva avantura.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Bit ćete vrlo dinamični i danas ćete pokazati svoj potencijal. Okolina će vas pažljivo slušati te ćete lako potaknuti interes onih koji imaju resurse ili znanja koja vam nedostaju. U ljubavi će eksperimentiranje dovesti do željenog cilja ali imajte na umu da bi to moglo izazvati neželjene razgovore i dosta uzdrmati neke osobe.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako smatrate da ste se previše prepustili rutini i više niste zadovoljni svojom svakodnevicom, vrijeme je da još jednom razmotrite ideju iz prošlosti. Nemojte pretjerivati ako se netko sa vama ne slaže, prihvatite činjenicu da su svi ljudi različiti te da imaju drugačije prioritete. Sa novcem budite razumni inače ćete kasnije požaliti.

Izvor: tarot-horoskop. com