Dnevni horoskop: Strijelac donosi teške odluke, Lav fokusiran na svoje ciljeve

Strijelac donosi teške odluke, Lav je fokusiran na svoje ciljeve, dok Ovan uživa u umjetnosti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako vam se čini da se neke stvari odvijaju jako sporo ili da ne možete realizirati dio ciljeva, znači da vam nedostaju informacije. Posvetite se danas međuljudskim odnosima jer ćete jedino tako prikupiti neformalne informacije koje će vas odvesti na pravi put. Dan je povoljan za kraća i poslovna putovanja te za umjetnost.

BIK (20.04. – 20.05.)
Očekujte problem sa nekim od starijih kolega ali umjesto da odgovorite i burno reagirate, pokušajte ostati graciozni i ignorirati bilo kakve komentare. Dan je povoljan za otvorene razgovore sa prijateljima i obitelji, slobodno iznesite svoje ideje i namjere. Nemojte obećati drugima nešto što znate da ćete teško ostvariti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite oprezni i pripazite na to kako se odnosite prema starijima i prijateljima jer bi u suprotnom mogli dosta emotivno reagirati i na kraju se svi osjećati izdano. Pokušajte se prilagoditi roditeljima i starijim ukućanima, obratite pozornost na ono što žele podijeliti sa vama i ne bježite od razgovora. Budite otvoreni i pozitivni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Odgovarat će vam samoća i rad u miru ali bi zapravo trebali provesti više vremena sa onim kolegama koji rade na sličnim projektima. Nemojte izbjegavati timski rad niti sastanke, imat ćete priliku otvoreno reći svoja razmišljanja koja će predstavljati kvalitetan doprinos. U privatnom životu ne smijete biti neodlučni i inatljivi.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete dosta fokusirani na ciljeve ali u mjeri u kojoj bi mogli postati previše subjektivni ili isključivi. Ako ste počeli implementirati promjene, nemojte automatski odbijati stvari koje su ranije dobro funkcionirale niti se odricati nečeg što vam je odgovaralo. Svakoj situaciji i problemu pristupite selektivno i ne pretjerujte u radu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Pripazite na to kako se odnosite prema članovima obitelji, jedna pogrešna riječ ili kritika mogle bi lako uzrokovati ozbiljan sukob i donijeti probleme koje ćete godinama pokušavati riješiti. Bez obzira na to što mislite o pojedinoj osobi i njenom životnom stilu, ostanite strpljivi i zauzmite prijateljski stav. Ne inatite se.

VAGA (23.09.-22.10.)
Dan je povoljan za kraća poslovna putovanja i sastanke koji uključuju sudionike iz različitih područja. Pokazat ćete svoju svestranost i sposobnost poslovnog odlučivanja što će vam sigurno priskrbiti nove poslovne ponude. Moguće su kritike od strane voljene osobe, nemojte dozvoliti da vas to uznemiri, ostanite veseli i dobre volje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako stalno razmišljate o osobi koju niste vidjeli dulje vremena, razmislite o tome da ponovno sa njom stupite u kontakt. Ako se radi o nekom koga volite ali ste u prošlosti bili previše okupirani poslom, pokušajte ovaj put odvojiti dovoljno vremena za vas dvoje. Ipak, budite realni i nemojte dozvoliti da vas previše ponesu emocije.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bit ćete skloni donositi velike odluke kojima ćete mnoge impresionirati i vjerojatno pretjerati pa sebi nametnuti dodatne obaveze. Pokušajte imati balans, nemojte preuzimati na sebe previše odgovornosti jer bi od umora i stresa mogli ostvariti jako loše rezultate i dugoročno naštetiti karijeri. Ne ignorirajte manje probleme.

JARAC (22.12.-20.01.)
Iako većina vas ima pregršt posla i obaveza, danas ćete razmišljati o svemu što želite ostvariti u budućnosti te ćete biti skloni započeti nove projekte. Budite oprezni i nemojte se prepuštati sanjarenju, kontrolirajte se i fokusirajte na prioritete. Kada je u pitanju ljubav, razmislite kako možete realizirati zajedničke ciljeve.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Dan je povoljan za neformalne razgovore sa kolegama i nadređenima kao i za druženje sa prijateljima odnosno poznanicima. Bit ćete jako dobro raspoloženi a moći ćete, bez previše uloženog truda i vremena, pomoći drugima. Ukoliko se nalazite u dužoj ljubavnoj vezi, vrijeme je da pokažete da ste odgovorni i spremni za više.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte putovati ili se upuštati u nove projekte koji bi mogli predstavljati razočaranje ili, još gore, dovesti vas do burnih situacija sa nekim od konkurencije. Okružite se ljudima kojima vjerujete i koje volite ali pripazite na ono što govorite, nemojte nikoga ogovarati. Nemojte preuzimati financijske rizike niti izazivati voljenu osobu.