GTA 5 se dijeli besplatno i ostaje vam zauvijek

PC igrači koji još uvijek stoički odbijaju koristiti Epic Games Store možda će preispitati svoja uvjerenja jer Epic besplatno dijeli uvjerljivo najveću igru do sada – Grand Theft Auto 5.

Najvažnije od svega je da to nije nekakva polovična verzija, nego puni GTA 5, s kampanjom za jednog igrača te širokim spektrom sadržaja u GTA Online.

GTA 5 se na Epic Games Store besplatno dijeli do 21. 5. u 17 sati, ali jednom kad igru dodate svojoj kolekciji ostaje vam u trajnom vlasništvu pa je možete igrati i nakon tog datuma. Potrebno je svakako spomenuti da, barem u početku, očekujete nešto teži pristup Epicovoj stranici s obzirom na iznimnu popularnost ovog naslova preuzimanju kojeg će pohrliti veliki broj igrača.

Također, za dodavanje igre na Epicu morati imati uključenu dvofaktorsku (2FA) autentifikaciju, što znači da svoj korisnički račun morate povezati ili s drugim emailom ili putem mobitela s aplikacijom za autentifikaciju.

Što se tiče same igre, vjerujemo da GTA 5 ne treba posebno predstavljati. Statistike od 120 miliona prodanih primjeraka govore svoje. Igra i šest godina kasnije ima aktivnu bazu igrača u Online modu.