Lavovi danas troše novac da bi impresionirali voljenu osobu, Blizanci se udvaraju kolegama s posla

OVAN

Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u privatnim odnosima. Imat ćete baš sve što poželite. Dan je kao stvoren za poslove povezane s estetikom, ali i za kombinatoriku ideja koje u sebi nose nešto novo. Ne pretjerujte s pićem.

BIK

Neki među vama danas će se osjećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu. U uhodanim poslovima sve će se odvijati uredno, a svježinu dana donijet će način vašeg izražavanja. Imate napredne ideje.

BLIZANCI

Udvarat ćete osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Danas je bolje da se povučete. Moguće je da ćete se ponašati po sistemu neka ide kako ide. Ipak, postoje stvari na koje možete utjecati. Nedostajat će vam umjerenosti u konzumacijama.

RAK

U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Dakako da će sve to biti skriveno ili samo virtulano. Imat ćete sjajnih ideja i biti otvoreni za nove načine rada. Sigurnost će se pokazati u alternativnim bavljenjima. Neki uživaju u terapijama.

LAV

Danas će mnogi od vas biti skloni potrošiti nešto više novca kako bi impresionirali osobu do koje vam je stalo. Možda vam se čini da više ne možete podnositi tuđe greške, ali stvar je tome da im vi trebate ukazati na isto. Vježbajte jogu.

DJEVICA

Neki bi se mogli osjećati kao seksualni objekat, ali ako im je ugodno, nema razloga da prigovaraju. Danas ćete vjerojatno upoznati vrlo zanimljive poslovne suradnike koji u radu primjenjuju osebujne metode. Dobro bi vam došla šetnja na zraku.

VAGA

Danas biste lako mogli pokazati nedostatak osjećaja za mjeru u strastima. Pokušajte naći zlatnu sredinu. Bit ćete skloni trošenju. Neki će graditi kule u zraku. Potrebna je realnija procjena stvari. Neki će biti promukli.

ŠKORPIJA

Kako dan bude odmicao, sve ćete se bolje razumjeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Pred vama je vrlo zanimljiv dan u kojem ćete dobiti priliku prezentriati svoje originalne ideje. Bit ćete lucidniji od svih drugih.

STRIJELAC

Gotovo je sigurno da ćete danas pretjerivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bit ćete preosjetljivi. Male poslove rješavat ćete lako, ali kad se radi o dogovaranjima, tu će vam trebati realnija procjena. Ne uzimajte stvari previše k srcu.

JARAC

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. S povjerenjem se prepustite ideji da vas ovaj put vode drugi. Oni imaju ključ kako stići do uspjeha. Osmislite ono što govorite.

VODOLIJA

Danas kao da ćete se vi i voljena osoba natjecati u hedonizmu. Svako će željeti da njegov užitak bude potpuniji. U poslovnim pregovorima moguće je licemjerje i dvoličnost. Potrudite se istjerati stvari na čistinu. Neumjerenost u hrani i piću.

RIBE

Izvana ćete biti preljubazni, a svoje prave osjećaje danas ćete skrivati kao zmija noge. Sve će se događati unutra. Doći će do neujednačenosti u radu. Teško ćete stizati rokove. Izgledna su kašnjenja od svih, pa i od vas. Ne živcirajte se.

Izvor: ehoroskop.net