Lični trener stao u obranu Adele: Nije smršala da bi se drugi loše osjećali

Transformacija pjevačice Adele je i dalje glavna tema na društvenim mrežama. Nakon što je objavila fotku na Instagramu povodom 32. rođendana i pokazala isklesanu liniju, komentari na društvenim mrežama su podijeljeni.

Brojni obožavatelji hvalili su Adeleinu transformaciju, no drugi komentari nisu bili toliko pozitivni i izazvali su raspravu o njenom gubitku kilograma.

Na sve je reagirao i Adelin bivši trener, koji je u svojoj objavi na Instagramu stao u obranu pjevačice.

“Odvratno je čitati negativne komentare i fobične optužbe koje dovode u pitanje istinitost njenog nevjerojatnog gubitka kilograma. Iz mog iskustva rada s njom imali smo puno uspona i padova. Ona nikad nije težila tome da postane mršava, Adele je samo htjela biti zdrava”, kazao je trener Pete Geracimo.

“Nije joj bilo jednostavno, pogotovo zbog svih privatnih situacija s kojima se nosila, preseljenja u Los Angeles, a osobito teško joj je pala rastava od supruga Simona Koneckija”, kazao je trener.

“Adele je postala drugačija osoba i odlučila je postati najbolja verzija sebe, a sve što je napravila učinila je za sebe i svog sina Angela. Ona nije smršavjela da bi se drugi osjećali loše zbog svojih problema s kilogramima. Ova osobna transformacija nema nikakve veze sa mnom ili vama. Radi se o Adele i tome kako želi živjeti svoj život”, zaključio je Geracimo.