Ovnovi moraju prihvatiti partnera onakvog kakav je, Djevicu sve više postaju cijenjene na poslu

OVAN

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jest. Dosta toga bit će u rukama drugih, a vi ćete se morati prilagođavati. Ne ulazite u rasprave. Jednostavno izdržite.

BIK

Zbrka koje je možda nastala, pojavila se na razini komunikacije. Stoga šutite i jednostavno pokažite ljubav. Potrudite se kvalitetnim radom ojačati povjerenje između vas i saradnika. Ne insistirajte na sitnicama. Budite tolerantniji.

BLIZANCI

Dok vi u sebi slažete pjesničke riječi kako bi izrazili osjećaje, druga strana kroji kritike na vaš račun. Bit će vam potrebno mnogo takta i osjećaja za realnost kako bi svoje dobre namjere uspjeli usmjeriti onako kako treba. Odmorite se.

RAK

Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti sreću i zadovoljstvo. Ići će vam od ruke poduzetnički poslovi, ali oni oni kod kojih je dominantno promišljanje. Veselite se.

LAV

Iako u ljubavi ne stojite najbolje, danas ćete se osjećati sasvim dobro i vjerovati da dolaze boji dani. Otvaraju vam se jedna velika vrata. Prilika za razvoj karijere i napredovanje u struci je tu. Bit ćete u dobroj formi.

DJEVICA

Zauzet ćete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. Na poslu vas sve više cijene. To vam imponuje, ali vas i obvezuje da radite bolje, predanije i ozbiljnije. Slijedite svoje ciljeve.

VAGA

Oni koji danas budu u dobroj namjeri pokušali povezati svoju najdražu osobu sa svojim prijateljima trebat će se dosta potruditi. Možete se opustiti jer dugoročno stojite dobro. Male brige i nervoze prolaznog su karaktera. Ugavnom možete sve.

ŠKORPIJA

Vaši lični odnosi nastavljaju se razvijati dobro, a vi u njima djelujete sigurno i zrelo. Nije loše. Imate dobre temelje za nastavak jedne teme u poslu na kojoj ste dugo radili. Zbog toga ćete biti bolje motivisani. Čuvajte grlo.

STRIJELAC

Nastavljate sa svojim ljubavnim osvajanjima. Druga strana vas podržava i slijedi, a vi ste zadovoljni. Uspjet ćete dobiti najbolje iz ponude saradnika ili sponzora. Razjasnit ćete stvari do krajnjih detalja. Nastavite dalje.

JARAC

Vaše zabave kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i odgađaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doći će do male rasprave na temu financiranja određenih projekata. Vi ćete imati svoje mišljenje.
Borit ćete se za svoj stav.

VODOLIJA

Što god vi poduzeli, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Danas budite oprezni. Ne trebate potpuno povlađivati drugima, ali ih ne smijete ni ignorisati. Nađite zlatnu sredinu.

RIBE Ljubaznim stavom vi ćete uspjevati odražavati solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad. Posla je sve više, pa ćete raditi sve intenzivnije. Moguće je da ćete danas ostati i nakon radnog vremena. Ne zamarajte se suvišnim pitanjima.

Izvor: ehoroskop.net