Sedmični horoskop: Većina znakova optimistična, harmonija u ljubavi

Tokom naredne sedmice većina znakova biti će optimistična, a u ljubavi će preovladavati harmonija i poštovanje.

OVAN
Ove semice ćete biti jako pozitivni i raspoloženi za bilo kakve aktivnosti, ne samo one društvene nego i poslovne. Sami ćete sebi stvarati nove prilike povezane uz ljubav i novac pa je bitno da se nalazite u poticajnom okruženju i društvu onih koji su vam ravni. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu jer će reakcije biti pozitivne a neće vam nedostajati ni podrške. Posebnu pozornost posvetite pregovorima i sklapanju novih poslova. Oni od vas koji se još uvijek bore sa starim ljubavnim ranama ovaj će tjedan uz malo proaktivnosti uspješno nadići probleme iz prošlosti i krenuti prema naprijed. Zanimljivo je to što će jedan zagrljaj ili poljubac biti dovoljan da se sve drame ostave u prošlosti. Od petka do nedjelje očekuje vas jedan smireniji period u kojim će prevladavati harmonija i atmosfera bez stresa ili smetnji. Vikend provedite u društvu dragih osoba, ono što je poznato i sigurno trebalo bi vam u ovoj fazi biti bitnije od promjena ili avantura. Najbolji dani u sedmici su četvrtak, petak i nedjelja.

BIK
Od ponedjeljka do srijede ćete se osjećati snažno, seksualno privlačno i hrabro. Moći ćete preuzeti inicijativu na svim životnim poljima a ako vam netko potakne maštu ili uzvrati flert, djelovat ćete sa strašću. U idealnom ste periodu za zauzeti se za obranu sebe, svojih prijatelja, kolega ili obitelji a tu će vam najviše pomoći borbeni duh u kombinaciji sa brzim razmišljanjem. Nemojte odgađati razgovore koji se tiču pravde niti ignorirati nečije poteze koje ne odobravate jer će situacija samo još više uzeti maha a kasnije ćete je teže riješiti. Mirno riješite nesuglasice. Kada je u pitanju društvo, očekuju vas nova poznanstva a općenito će vas okolina doživljavati kao vrlo karizmatičnu i strastvenu osobu stoga ne čudi da ćete biti vrlo popularni. Od četvrtka ulazite u period koji je idealan za romantiku i sklapanje novih savezništava. Uspješno ćete komunicirati i rado pomoći drugima, svojim ćete društvenim vještinama impresionirati osobu suprotnog spola. Najbolji dan u sedmici je četvrtak.

BLIZANCI
Ove ćete sedmice dosta teško kontrolirati svoje emocije i nagone a gotovo da i neće biti situacije u kojoj ćete moći reagirati smireno i u potpunosti objektivno. U ponedjeljak i utorak se klonite teških tema, novih izazova koji podrazumijevaju previše nepoznanica ali i negativnih osoba koje će vam crpiti energiju. Nećete biti sigurni u ono što osjećate prema bliskim osobama a bit će trenutaka u kojima ćete nekoga voljeti da bi ga već sljedeću minutu mrzili. Iako će biti neugodnih društvenih situacija, ne trebate očekivati ništa što bi bilo negativno u toj mjeri da dugoročno naruši odnos. Sve možete popraviti uz pomoć svog samopouzdanja a najbitnije je da u svakom trenutku cijenite sebe i ostanete vjerni svojim uvjerenjima. Kada je u pitanju posao, pokušajte sve te emocije iz privatnog života kanalizirati u realizaciju zahtjevnijih projekata, nećete pogriješiti. Petak je idealan za dobivanje usluga ili resursa koji vam nedostaju, iskoristite svoj šarm. Najbolji dani u sedmici su petak i subota.

RAK
Prvu polovinu sedmice shvatite kao vrijeme optimizma, darežljivosti i dobre sreće. Doći ćete do novih prilika i ojačati brojne odnose sa kolegama, nadređenima odnosno klijentima ili poslovnim partnerima. Pokazat ćete kako vam posao nije jedini prioritet a uz podršku koju pružite drugima sigurno ćete lakše ostvariti ciljeve i dobiti usluge. Posvetite se prioritetima, sve što sad započnete rezultirati će uspjehom ali uz uvjet da imate poštene namjere. Pokušajte imati balans između poslovnog i privatnog života jer ćete se posebno dobro osjećati ako provedete dovoljno vremena sa dragim osobama. Sredinom će tjedna ženska osoba pozitivno utjecati na vaš duhovni rast. Od srijede ćete biti otvoreniji za nove prilike što vam povećava šanse za novim otkrićima i novim poznanstvima. Vjerujte intuiciji radije nego riječima onih koje tek upoznate. Mnogi će vikend iskoristiti za istraživanje tehnologije ili novih načina poslovne komunikacije. Najbolji dani u sedmici su ponedjeljak i utorak.

LAV
Ove vas sedmice očekuje smirena atmosfera bez nepredviđenih dešavanja i kriza. Iskoristite to kako bi se fokusirali na tekuće obaveze ali i odmorili. Osjećat ćete se dobro a bit ćete dosta vezani uz prijatelje i obitelj. U idealnom ste periodu za rješavanje bilo kakvih problema povezanih uz međuljudske odnose, pravna i zdravstvena pitanja. Kada su u pitanju posljednje dvije stvari, ako niste u potpunosti sigurni u pojedinu odluku ili smatrate da nešto nije u redu, umjesto da potražite savjet od prijatelja ili poznanika, radije se obratite stručnoj osobi. U privatnom će se životu mnogi od vas bolje povezati sa voljenom osobom i započeti ozbiljnije razgovore o braku ili obitelji dok će oni slobodni imati priliku za novu ljubavnu vezu. Osjećat ćete se fizički privlačno a u svoj ćete život privlačiti osobe koje razmišljaju proaktivno i poduzetno. Od petka ćete imati još više pozitivne energije a razmišljat ćete još jasnije i objektivnije. Najbolji dani u sedmici su srijeda, petak i subota.

DJEVICA
Bit ćete smireni, zadovoljni svojim životom i okruženjem u kojem se nalazite pa ćete rado prihvaćati i druge osobe te sve ono što vam život nosi. Ova će sedmica biti obilježena ljubavlju, nježnošću, harmonijom i dobrim međuljudskim odnosima. Saslušat ćete tuđe probleme i nerijetko ćete ponuditi pravo rješenje pa tako lako sklapati nova prijateljstva i povećati svoju popularnost. Osim što vas očekuju pozitivna iskustva na radnom mjestu, ujedno ste u idealnom periodu za nova ljubavna osvajanja jer ćete svojim šarmom i ljepotom privlačiti iskrene osobe koje su sposobne voljeti u pravom smislu. Oni od vas koji su zauzeti sigurno će primijetiti razliku u intimnim odnosima koji će biti romantičniji i nježniji. Druga vam polovina tjedna donosi provokativne misli, odličan smisao za humor i brojna druženja. Lako ćete pronaći zajednički jezik sa mlađim osobama a sva će vam osjetila biti pojačana pa ćete stvari percipirati puno detaljnije i brže. Najbolji dani u sedmici su utorak i petak.

VAGA
Pripremite se na sedmicu koja donosi pregršt prilika i novih izazova. Bit ćete dovoljno hrabri da bi napravili prvi potez i preuzeli vodstvo stoga je najbitnije da pažljivo birate na što ćete se fokusirati. Intuitivno ćete znati točno što trebate napraviti da bi dobili ono što želite ali pripazite na druge ljude i nemojte ništa forsirati. Kada je u pitanju posao, obavezno dogovorite bitne sastanke i nemojte izbjegavati razgovore sa osobama drugačijih svjetonazora jer ste u periodu kada ćete imati odlične ideje ali istovremeno vidjeti samo jednu stranu medalje. Saslušajte ono što drugi govore kako bi uštedjeli na vremenu i uočili neke stvari prije drugih. Prilikom poslovnih pregovora nastupite samouvjereno i što direktnije, sugovornici će vas cijeniti zbog vaše iskrenosti a nitko vas neće smatrati previše nametljivom osobom. Od četvrtka odvojite dovoljno vremena za odnose sa prijateljima, obitelji i voljenom osobom kako bi se zabavili i odmorili. Najbolji dan u sedmici je subota.

ŠKORPION
Ove vas sedmice očekuju pozitivne promjene i uzbuđenja koja će vam svakako učiniti život ljepšim. Lako ćete pronaći nove i zabavne avanture povezane uz sva životna polja te ćete tako spojiti ugodno sa korisnim. Nemojte oklijevati ako vam se čini da okolina ne razmišlja kao vi, slobodno slijedite svoje želje i slušajte intuiciju ali budite oprezni kako se ne bi suprotstavili onima koji donose odluke o budućnosti vaše karijere. U privatnom ćete životu biti osjetljiviji i emotivniji, željet ćete provesti više vremena sa dragim osobama što neće biti moguće u svakom trenutku. Nemojte vršiti pritisak na voljenu osobu ili povećati svoja očekivanja od osobe sa kojom se nalazite u tajnom ljubavnom odnosu jer bi mogli trajno narušiti odnos ali i dovesti do prekida ako ste u prošlosti već imali probleme povezane uz odnos moći. U petak i subotu budite oprezni, većina će vas ponovno razmišljati o starim planovima i partnerima radi čega bi mogli donijeti krivu odluku. Najbolji dan u sedmici je srijeda.

STRIJELAC
Odmah ćete početkom sedmice ostvariti nekoliko ciljeva kroz razgovore i druženje sa osobama iz okoline. Bit ćete posebno uspješni prilikom susreta u četiri oka ali će vam od ruke ići i različiti javni nastupi ili sastanci sa većim brojem sudionika. Ostavljat ćete dobar dojam na osobe koje tek upoznate a svojim ćete toplim ljudskim pristupom osvojiti simpatije kolega i nadređenih. Bit ćete mentalno snažni i jaki na riječima ali pripazite kako ne bi obećali nešto što ćete kasnije teško realizirati. U periodu ste u kojem će vam netko ponuditi dobru priliku a svoju materijalnu situaciju možete popraviti kroz investicije, poslovna partnerstva, trgovinu i obrazovanje. Kako će tjedan odmicati, tako bi trebali usporiti sa zahtjevnijim aktivnostima. Naime, nedostajat će vam energije a mnogi će postati nestrpljivi. Od četvrtka su sve izgledniji ljutiti ispadi, frustracije i zamjeranje a pritom će vam asertivne osobe postavljati nove uvjete. Najbolji dani u sedmici su utorak i subota.

JARAC
Period od ponedjeljka do četvrtka donosi vam snažne instinkte ali još veću želju za samostalnošću. Željet ćete ići dalje u smjeru koji sami odaberete i nećete pristajati na pravila koja postavljaju drugi niti na bilo kakve restrikcije pa bi mogli razljutiti autoritativne osobe. U dobrom ste periodu za izboriti se za nešto što vas veseli ili za realizaciju novih odnosno neobičnih projekata ali imajte na umu da se neće svi slagati sa vašim načinima i odlukama te da neke stvari nećete moći napraviti u roku u kojem planirate. Rado ćete preuzimati rizike i upuštati se u sve aktivnosti koje su originalne, jedinstvene i kontroverzne. Privlačit ćete osobe suprotnog spola koje su željne avanture pa tako neće nedostajati flerta i uzbudljivih susreta. Kraj tjedna iskoristite za odmor i opuštanje, nemojte se previše fokusirati na posao nego se radije posvetite odnosima za koje želite veću stabilnost. Na otvoren i iskren način pokrenite teme koje vas muče jer ćete jedino tako pronaći rješenje. Najbolji dan u sedmici je subota.

VODENJAK
Period do četvrtka donosi vam harmoniju, ljubav, mir i ljepotu. Bit ćete dosta fokusirani na ljubavne odnose, kreativne poslovne zadatke ali i financije u dugoročnom smislu. Bez obzira na okolinu u kojoj se nalazite, prevladavati će atmosfera koja je ugodna, produktivna i prijateljska. U poslu ćete biti dosta ažurni i proaktivni ali trebate biti i oprezni, posebno ako vam se čini da netko nije u potpunosti iskren ili imate dojam da ne raspolažete svim informacijama. U odličnom ste periodu za pronalazak novih prilika povezanih uz ljubav, intimni život i zabavu ali obavezno odvojite dovoljno vremena za obitelj i mlađe osobe. Od petka očekujte još više harmonije po pitanju međuljudskih odnosa, čak će i oni od vas koji su inače dosta sramežljivi biti otvoreni i raspoloženi za šale. Ukoliko vas muči nešto povezano uz ljubav, sad je vrijeme da pokrenete otvoren razgovor u kojem ćete spomenuti sve neugodne teme i na kraju ih uspješno zatvoriti. Ostanite pozitivni. Najbolji dan u sedmici je utorak.

RIBE
Ponedjeljak i utorak donose vam samopouzdanje i dobro raspoloženje. Poštivat ćete druge ljude i njihove stavove ali nećete imati tolerancije za one koji dovode u pitanje vaše pa su mogući prolazni sukobi u kojima ćete jasno dati do znanja što želite. Vrijeme je da ozbiljnije razmislite o svakodnevici i odgovornostima, neke ćete stvari morati korigirati kako bi mogli na pravi način ostvariti dugoročne ciljeve. Od ruke će vam ići sve što je povezano uz poslovne ali i ljubavne odnose, sad bi trebali zatražiti veću predanost od druge strane ili postaviti jasnija pravila. Bilo kakav novi odnos od početka će imati dozu ozbiljnosti i praktičnosti a ukoliko ne brzate i radije dozvolite da vrijeme učini svoje, sigurno ćete započeti nešto dugoročno i stabilno. Od četvrtka ćete biti mentalno jaki i ostvariti uspjeh u svim kreativnim aktivnostima. Očekuju vas i nenadane vijesti koje će voditi novim financijskim prilikama te vam pomoći da bolje shvatite vama bitnu osobu. Najbolji dan u sedmici je subota.

Izvor: taort-horoskop. com