Treća sezone serije ”You” stiže na Netflix

Priča Joea Goldberga i Love Quinn još nije gotova. Netflix je službeno potvrdio da će serija ‘You’ dobiti i treću sezonu.

Netflixova uspješnica ”You” osvojila je gledatelje širom svijeta. Ova serije se djelomično temelji na knjigama Caroline Kepnes.

Nakon premijernog prikazivanja 2019. godine, postala je peta najpopularnija serija na Netflixu. Druga, kao i prva sezona su osvojile publiku, pa je Netflix naručio 10 novih epizoda.

Ukoliko ste gledali  ovu vrtoglavu uspješnicu onda znate da se Joe u drugoj sezoni preselio iz New Yorka u Los Angeles kako bi pobjegao od svoje prošlosti i počeo ispočetka nakon što je njegova posljednja ljubavna veza završila ubistvom.

Zadnje što Joe ima na umu jest nova ljubav, ali nedugo nakon dolaska u L.A., ipak se zaljubljuje, i to u djevojku imena Love. Hoće li se prošlost ponoviti? Joe, koji se sada predstavlja kao Will, dovoljno je lud da to sazna.

Penn Badgley koji je utjelovio Joea Goldberga i Victoria Pedretti koja glumi Love Quinn vraćaju se i u trećoj sezoni koja će premijeru imati 2021. godine.