Dnevni horoskop: Bik romantičan, Lav pod stresom, Vaga motivirana

Energija će biti senzualna i romantična a daje naslutiti kako je pred mnogima moćna transformacija.

Kako će se situacije razjašnjavati i donositi novi potencijal, tako će se produbiti odnosi.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Netko će vam pokušati poremetiti planove ali ako ste dobro organizirati i slijedite one osnovne procedure, lako ćete izbjeći bilo kakve poteškoće ili prepreke. Nemojte ignorirati prilike za razgovor o volontiranju niti odbijati ponude koje podrazumijevaju kraća putovanja, upravo će vas tako nešto dovesti do puno bolje pozicije.

BIK (20.04. – 20.05.)
Oni od vas koji se dulje vremena muče sa dilemom povezanom uz ljubav, trebali bi donijeti odluku i nešto poduzeti prije nego što situacija eskalira. Dan je povoljan za romantiku iako bi oni od vas koji su u kontaktu sa osobom iz prošlosti mogli doći do nezavidne situacije. Budite iskreni a kada je u pitanju novac, štedite ga.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Držite se pravila, posebno kada je u pitanju posao jer bi u suprotnom mogli razljutiti nadređene i kolege te stvoriti lošu radnu atmosferu. Netko će dovesti u pitanje vaš dosadašnji rad i vjerojatno početi istraživati vašu prošlost. Nemojte dozvoliti da vas itko nagovori na to da obećate nešto što trenutno ne možete sebi priuštiti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Možete ostvariti zavidan napredak ali samo ako svoj trud usmjerite prema pravim stvarima. Dio će vas se naći pred prilikom za promjenu karijere, isplatit će vam se ako prihvatite izazov. Slobodno budite malo agresivniji prema onima koji se stalno suprotstavljaju vašim odlukama. Ostavite vremena i za strastvenu ljubavnu večer.

LAV (22.07. – 22.08.)
Većina će vas danas biti pod povećanim stresom, dan će biti prepun obaveza a pred mnogima su i nove odgovornosti. Bit ćete skloni, kako bi se bolje osjećali, potrošiti novac koji nemate. Skupe stvari neće riješiti probleme koje imate ali komunikacija hoće. Odgovore ćete pronaći gdje ih najmanje očekujete, istražujte.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte gubiti vrijeme u raspravama sa obitelji i prijateljima jer danas nećete moći jasno izreći sve što mislite niti će se situacija popraviti. Čuvajte svoje vrijeme, nemojte zaboraviti na poslovne obaveze i pokušajte implementirati sve one promjene za koje smatrate da će vam popraviti život. Vrijeme je da krenete naprijed.

VAGA (23.09.-22.10.)
Kada je u pitanju posao, bit ćete kreativni i motivirani. Osim što je dan idealan za ostvarenje poslovnih ciljeva, povoljan je za bilo kakve avanture, preuzimanje novih rizika i kraća putovanja. Oni od vas koji se bave poučavanjem ili oglašavanjem danas će dobiti zanimljivu ponudu. Nemojte zanemariti djecu i starije ukućane.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte se toliko brinuti oko sitnica, radije se danas okrenite pozitivnim dešavanjima i uživajte u danu. Većina će vas imati sreće na ljubavnom polju stoga nemojte propuštati priliku za flert sa simpatijom ili izlazak sa voljenom osobom. Ako ne znate kojim smjerom krenuti dalje, otvoreno porazgovarajte sa mlađim osobama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Koliko god bili željni novih poznanstava i iskustava, putovanje vas danas samo može dovesti do odgoda, zastoja i sitnih problema koji će vam pokvariti raspoloženje. Naći ćete se pred prilikom za napraviti nešto posebno za sebe i ljude koje volite. U poslu razmislite o svemu što možete ponuditi, jedino ćete tako ispravno odlučiti.

JARAC (22.12.-20.01.)
Sve dok imate kontrolu nad situacijom i znate točno zašto nešto radite, ishod će biti bolji nego što očekujete. Ipak, budite oprezni kada su u pitanju pravna, financijska i zdravstvena pitanja jer su moguće neobične okolnosti koje će vam poremetiti planove. U ljubavi ćete dobiti drugu šansu ako kažete ono što zbilja mislite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Bez obzira na nedostatak vremena, razmotrite opciju koju vam nudi netko od poznanika a koja može donijeti financijsku korist. Preuzmite inicijativu inače ćete obaviti manje nego što planirate. Dan je posebno povoljan za pronalazak dodatnog izvora prihoda a sreća će vas sigurno pratiti ukoliko pokušate naplatiti stara dugovanja.

RIBE (20.02.-20.03.)
Razmislite o svemu što ste isplanirali u prethodnih nekoliko dana, sjednite i onda u miru revidirajte ciljeve. Da bi postigli sve što ste rekli da hoćete, morat ćete neke stvari mijenjati a od drugih potpuno odustati. Mogući su problemi sa osobama od autoriteta, nemojte pitati što vam se nudi nego radije napravite nešto za druge, piše tarot-horoskop.