Dnevni horoskop: Blizanci orginalni, Djevica odlučna, Lav razmišlja o budućnosti

Slobodno se prepustite novim aktivnostima i prihvatite izazove ali budite pritom iskreni prema sebi jer ćete jedino tako svjesno birati smjer kojim idete a ako bude potrebno, kasnije neke stvari promijeniti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Slobodno odlutajte mislima ili se upustite u istraživanje novih informacija jer ćete tako instinktivno moći zaključiti što točno napraviti da bi ostvarili napredak. Mnogi će se od vas naći u zanimljivom društvu a jedna će vam osoba ponuditi priliku kojom možete iskoristiti svoje talente da bi krenuli u puno pozitivnijem smjeru.

BIK (20.04. – 20.05.)
Morat ćete se još strpiti i malo dulje zadržati stvari za sebe. Moći ćete sve završiti kako ste isplanirali sve dok okolina ne sazna što točno planirate. Poslijepodne vas očekuju povoljna dešavanja na poljima ljubavi i prijateljstva, posvetite se rješavanju nesporazuma ili nesuglasica da bi bili zadovoljniji privatnim životom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte dozvoliti da vas zasmetaju stvari koje rade ili govore drugi. Nećete ništa dobiti ako se pokušate prilagoditi svima, brojni će vas razgovori samo usporiti stoga se radije okrenite sebi. Budite originalni i danas pokušajte ignorirati sve što se oko vas događa. Ako se nađete u središtu debate, budite potpuno iskreni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je idealan za sitne popravke po kući ili za planiranje preuređenja životnog prostora. Svojim ćete trudom i radom razveseliti ukućane a usput novac potrošiti na pametan način. Osoba koju danas upoznate dojmit će vas se u emotivnom smislu, saslušajte sve što vam govori ali nemojte misliti da se odmah morate potpuno otvarati.

LAV (22.07. – 22.08.)
Nemojte samo sjediti i čekati da vas drugi pozovu ili vam ponude nešto što želite. Preuzmite vodstvo i isplanirajte sve što možete obaviti u slijedećih tjedan dana ali nemojte drugima nuditi novac ili plaćati nešto što nije vaš trošak. Odnos u kojem se nalazite danas neće biti utemeljen na istini, preispitajte i svoje motive.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Uspješno ćete se nositi sa bilo kakvim današnjim izazovima ali ćete imati dosta poteškoća ako se pojave problemi povezani uz obitelj ili bliske suradnike. Nemojte drugima pokazati koliko ste iznenađeni jer bi mogli ostaviti pogrešan dojam i postati žrtvom nečije manipulacije. Što god danas radili, pripazite na financije.

VAGA (23.09.-22.10.)
Pripremite se na zabavu u dobrom društvu. Većinu ćete se dana kretati među dragim osobama a ako dan započnete sa opuštajućim aktivnostima sigurno ćete se relaksirati i popraviti raspoloženje. Oni od vas koji imaju poslovne probleme trebali bi se mentalno od njih udaljiti, radije se okrenite svemu što vas raduje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte dozvoliti da vam privatni problemi stanu na put i spriječe vas u obavljanju današnjih aktivnosti povezanih uz posao ili nešto drugo što vam je iznimno bitno. Svoj trud uložite u ono u čemu se vidite u budućnosti jer ćete jedino tako ostvariti opipljiv napredak, riješiti se svega što vas usporava i krenuti naprijed.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Povežite se sa ljudima koji su od vas drugačiji da bi pronašli način života koji će vam u ovoj fazi bolje odgovarati. U periodu ste u kojem se puno toga mijenja a sad je pravo vrijeme za isprobavanje novih stvari kojima možete poboljšati svoju budućnost. U ljubavi je moguć nemir, potrudite se da odnos postane bolji.

JARAC (22.12.-20.01.)
Sve što ste nedavno pokrenuli polako će donositi konkretne rezultate, napravit ćete dobro djelo a ubrzo ćete doći do profita kakvom se nadate. Ako vam u životu nedostaje uzbuđenja, napravite nešto jedinstveno u dnevnoj rutini. Isplatit će vam se iskustvo ali samo ako se previše ne prepustite prošlosti. Pronađite balans.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Većina će vas danas, nakon što dobijete svu potrebnu podršku od strane ljudi koji su vam bitni, konačno krenuti u puno boljem smjeru. Razmislite o samima sebi da bi prepoznali koliko doista vrijedite i koje resurse imate. Nemojte sjediti i ne raditi ništa nego se radije okrenite potrazi za alternativnim načinima zarade novca.

RIBE (20.02.-20.03.)
Privući će vas jedna posebna osoba ili neobičan događaj a upravo će vas to navesti na ponovno razmišljanje o prošlosti i većinu potaknuti na nove aktivnosti. Slobodno porazgovarajte sa nekim od bivših kolega ili suradnika, nakon što čujete tuđe iskustvo lakše ćete donijeti ispravnu odluku. U ljubavi danas neće biti mjesta za ljutnju., piše tarot- horoskop.