Dnevni horoskop: Ovan cijeni sebe, Blizanci gube stabilnost, Lav uvodi promjene

Danas će glavni fokus biti na međuljudskim odnosima.

Mnogi će se tako reflektirati na vlastite granice, uskladiti svoje ciljeve sa onima dragih osoba i restrukturirati postojeće dogovore da bi na kraju svi ostvarili veću korist. Da bi u ljubavi vratili osjećaj sigurnosti i osjećali se ugodnije, morat ćete prihvatiti promjene.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ne možete napraviti puno toga ako voljena osoba neće niti saslušati ono što pokušavate reći ili uporno odbija pristati na bilo kakav kompromis. Čuvajte svoju energiju i nemojte dozvoliti da vas itko poljulja, stvari će se ionako smiriti kroz dan ili dva. Cijenite sebe jer će vas tako drugi puno teže odbiti ili bilo kako povrijediti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Oni od vas koji se odluče danas baviti poslom, trebali bi se pripremiti na konkurenciju i pitanja koja će dolaziti od strane osobe koja vam je već nekoliko puta pomrsila planove. Neće svi razumjeti ono o čemu govorite pa se nemojte čuditi što vas najbliži ne podržavaju kao do sada. Potražite društvo onih koji razmišljaju slično kao vi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas će se skoro sve svoditi na to kako možete iskoristiti ono sa čime raspolažete. Nemojte gubiti vrijeme na traženje usluga ili tuđe pomoći, oslonite se na vlastitu intuiciju i iskustvo iz prošlosti. Oni od vas koji su u braku danas mogu očekivati ugodno iznenađenje dok će oni koji su u tajnim vezama imati dojam da gube stabilnost.

RAK (21.06. – 21.07.)
Prije nego što se posvetite rješavanju tuđih problema, razmislite o tome što se događa u vašoj obitelji. Vrijeme je da se neke stvari promijene i počnu raditi na drugačiji način a jedino vi možete pokrenuti prijeko potrebne promjene. Sigurno će vam se netko danas suprotstaviti ali ostanite čvrsto nogama na zemlji i ne posustajte.

LAV (22.07. – 22.08.)
Vrijeme je da u privatan život unesete nekoliko promjena. Koliko god uživali u renovaciji doma ili uljepšavanju prostora detaljima, ostavite dovoljno vremena za razgovore i druženje sa članovima obitelji i prijateljima. Oni od vas koji su u ljubavnoj vezi mogu očekivati nagli preokret situacije koji će voditi boljoj komunikaciji.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Većinu ćete dana biti dobro raspoloženi i razigrani pa ćete se teško fokusirati na svakodnevne obaveze a privlačit će vas sve što je drugačije i novo. Unatoč tome, posvetite se poslu i potražite nove načine zarade novca. Ako uspijete pronaći novi način za prezentirati nešto staro sigurno ćete dobiti neponovljivu priliku.

VAGA (23.09.-22.10.)
Izbjegavajte bilo kakve obiteljske rasprave i nemojte se upuštati u rješavanje tuđih problema jer bi mogli izvući deblji kraj. Ako ste željni novih mogućnosti, prihvatite poziv za kavu da bi upoznali novu osobu koja će vam pomoći da stvari gledate na drugačiji način. Voljena će se osoba osjećati ugroženo zbog vašeg odabira.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Koliko god vam se činilo da stvari nemate pod kontrolom i da više ne razumijete one osobe sa kojima ste uvijek bili bliski, budite smireni i strpljivi jer će situacija već danas postati jasnija. Možete dobiti usluge a sigurno će vam netko ponuditi šansu da se pozabavite drugačijim aktivnostima koje će vam pomoći istaknuti znanja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete vrlo lako druge nagovoriti na to da stvari rade na vaš način ili umjesto vas. Ako niste sigurni u promjene koje ste potaknuli ili koje se događaju unutar obitelji, sjetite se prošlosti da bi korigirali ono što smatrate da vam se ne uklapa u budućnost. Budite strpljivi sa voljenom osobom kako je ne bi uvrijedili.

JARAC (22.12.-20.01.)
Osim što će vas putovanje na kraju previše koštati, izgubit ćete dragocjeno vrijeme i na kraju ćete ostati zbunjeni. Ako tražite informacije, sigurno ih možete pronaći iz vlastitog doma samo morate dobro razmisliti kome ćete se obratiti. Nemojte biti previše emotivni kako ne bi rekli pogrešne stvari i stvorili veći problem.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Možete ostvariti odlične rezultate i napraviti puno posla ali uz uvjet da niste isključivi i da ni u čemu ne pretjerujete. Imat ćete sreće u svemu povezanom uz novac ali imajte na umu i da ćete se morati baviti poslovima koje su drugi odbili ili se ne mogu sa njima nositi. Pokažite da ste stručni ali ostanite korektni.

RIBE (20.02.-20.03.)
Nemojte odbijati dobre prilike niti odustajati od svojih snova samo zato što osoba sa kojom ste u ljubavnoj vezi ne želi da nešto napravite. Počnite razmišljati objektivno i stavite sebe na prvo mjesto. Vrijeme je da općenito preispitate odnose koji su vam bitni. Ako želite ostvariti uspjeh, morat ćete se riješiti ljubomore i inata, piše tarot-horoskop.