Dnevni horoskop: Ovan opušten, Djevica pod velikim stresom, Vodenjak nesiguran

Prevladavat će emocije i bit ćete skloni sanjarenju.

Osjećaji će biti snažni a neke situacije zbunjujuće. Da bi pronašli jasnoću, okrenite se introspekciji.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Izađite van i budite što više u društvu jer ćete tako otkriti različite zanimljive informacije. Netko će vas naučiti potpuno novu tehniku rada i pomoći vam da živite na bolji način. Da bi lakše i brže ostvarili privatne ciljeve, trebali biste se okrenuti putovanjima, obrazovanju i sklapanju novih poznanstava. Budite opušteni i smireni.

BIK (20.04. – 20.05.)
Kada su u pitanju poznanici i susjedi, nemojte se previše upuštati u rasprave niti dozvoliti sebi da pojedine komentare shvatite previše ozbiljno. Danas će djeca i starije osobe u nekoliko navrata testirati vaše strpljenje. Držite se posla koji morate obaviti, nemojte previše govoriti nego se radije okrenite djelima i idite redom.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Iako se neće svi danas sa vama slagati niti vas poduprijeti, stvari će u kratkom roku sjesti na svoje mjesto. Na svim će životnim poljima postojati samo dvije opcije – ili ćete vi preuzeti kontrolu nad situacijom ili će to umjesto vas napraviti drugi. Pažljivo birajte svoje bitke i naučite kako nadglasati one koji su teškog karaktera.

RAK (21.06. – 21.07.)
Razmislite o istinskim emocijama prema drugima a posebno se fokusirajte na one osobe koje su vam najbitnije u životu. Vrijeme je da ljudima koji su vrijedni vašeg truda i vremena posvetite nešto više pozornosti a to ćete moći samo ako se riješite onih koji vas emotivno, mentalno, fizički ili financijski iscrpljuju. Budite čvrsti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Uzmite u obzir ono što drugi govore da od vas trebaju ali nemojte ništa činiti o vlastitom trošku. U poziciji ste u kojoj vi možete donijeti ključne odluke a snaga koju pokažete donijet će vam poštovanje i uspjeh kakav želite. Nemojte mijenjati svoje mišljenje ako nova odluka podrazumijeva suprotstavljanje razmišljanju većine.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Promjena će vam se činiti kao logičan korak i imat ćete dojam da je sad prikladno vrijeme za njeno uvođenje ali pažljivo razmislite prije nego se odlučite na nešto što će izazvati neželjene posljedice. Oni od vas koji su u zadnje vrijeme pod velikim stresom trebali bi se fokusirati na fizičke ili bilo kakve aktivnosti u kojima uživate.

VAGA (23.09.-22.10.)
Već ćete ujutro donijeti nove planove i njima oduševiti drage osobe. Iskoristite dan za društvene aktivnosti i neformalnu komunikaciju sa kolegama ili nadređenima. Bit ćete jako dobro raspoloženi i prihvaćeni u društvu. Nemojte zanemariti stare prijatelje i djecu, ako ste im nešto obećali onda to pokušajte što prije napraviti.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Iako ćete se baviti različitim aktivnostima, imat ćete dojam da vam stalno netko stvara distrakcije i da niste dovoljno uspješni. Prilagodite se i promijenite dio planova inače će se pojaviti problem povezan uz preuzimanje prevelikih odgovornosti ili uz nedostatak pravih informacija. Priprema će biti ključ uspjeha.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte previše čekati na neke stvari niti se nadati da će netko drugi riješiti nešto za što nemate volje. Većina osoba koje vas poznaju očekuju potez sa vaše strane a ako odugovlačite na kraju nećete ništa ostvariti. Dan je iznimno povoljan za zaraditi novac, fokusirajte se na stare poslove i pokušajte finalizirati poslovne dogovore.

JARAC (22.12.-20.01.)
Da bi shvatili sve što će se događati morat ćete se riješiti stereotipa i nećete smjeti donositi brze zaključke. Pretpostavke neće biti valjane i samo vas mogu odvesti na pogrešan put stoga, ako ne možete doći do pravih informacija, radije odustanite. U ljubavi prije nego stavite karte na stol, pustite da to napravi druga strana.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ako niste sigurni čemu se posvetiti i koji put odabrati, odlučite se za onaj koji vas može najdalje odvesti. Nitko ne kaže da će biti lako ali ako udružite svoju maštu i inovativnost sa talentima koje imate, doći ćete do jako dobrog rješenja koje će vam na kraju pomoći da dođete točno tamo gdje želite biti. Pokažite da ste vizionar.

RIBE (20.02.-20.03.)
Bit ćete pretjerano osjetljivi i subjektivni a to vas danas može lako dovesti do pogrešaka ili nesporazuma po pitanju onoga što vidite i čujete. Uvijek pričekajte prije nego što prikupite sve činjenice. Fokusirajte se na pomaganje drugima ili na rješavanje obiteljskih nesuglasica, tako ćete najbolje izbjeći potencijalne svađe, piše tarot-horoskop.