Dnevni horoskop: Ovan razmišlja o novim stvarima, Bik agresivan, Lav uvodi novitete

Emocije neće biti izvan kontrole pa je dan idealan za ozbiljnije privatne razgovore.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Vrijeme je da postavite nove standarde koji će pomoći ne samo vama nego i kolegama. Nemojte sjediti i ne raditi ništa nego se posvetite razmišljanju o novim stvarima ili prihvatite izazove kojih ste se bojali. Kada je u pitanju tempo rada, nemojte biti agresivni i druge tjerati na nešto što ne žele. Morate se donekle prilagoditi.

BIK (20.04. – 20.05.)
Agresivniji stav i hrabriji potez sa vaše strane sigurno će vas dovesti u bolju poziciju ali nemojte ništa poduzimati prije nego što prikupite ispravne informacije. Da bi ostvarili jedan od kratkoročnih ciljeva, morat ćete biti lukavi i odabrati neobičan put, jedino ćete tako iznenaditi osobe koje vas blokiraju ili usporavaju.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Trebate se koncentrirati na vlastite ciljeve stoga nemojte nikome dozvoliti da vas emotivno ucjenjuje ili mijenja pravila koja ste postavili. Budite sigurni u sebe i svoje planove inače će se netko umiješati i na kraju preuzeti zasluge. Mlađa ili starija osoba će vam pomoći kada ćete to najmanje očekivati. Budite kreativni.

RAK (21.06. – 21.07.)
Trebate početi uvoditi promjene, bez obzira na to što se netko sa kim ste bliski neće slagati sa vašim odlukama. Bit ćete skloni preuzeti na sebe previše novih obaveza ali to ne znači da nećete sve uspješno riješiti. Ako se pojavi osjećaj panike, pripazite na rokove i sve zapišite na papir. Nemojte zaboraviti na stara obećanja.

LAV (22.07. – 22.08.)
Oduprite se rutini i uvedite u svoj život novitete. Ne morate otputovati da bi pronašli malo zabave ili uzbuđenja. Isplanirajte dan tako što ćete ostaviti dovoljno prostora za izazovne ali jeftinije aktivnosti. Što više toga uspijete napraviti za što manje novca, na kraju ćete dana biti zadovoljniji i ponosni na svoju kreativnost.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Imat ćete osjećaj da vam stalno drugi pokušavaju reći što morate raditi i na koji način. Iako ćete biti dobrim dijelom u pravu, postoje sugestije koje bi trebali saslušati i osobe koje vam zbilja žele pomoći. Ukoliko na poslu netko pokuša ostvariti cilj primjenom sile, odmah se distancirajte i potražite osobu koja je umjerena.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte se bojati novih stvari. Čim se upustite u nešto u čemu nemate iskustva ali imate ideju kako to napraviti na ispravan način, otvorit će se nove mogućnosti i zarada neće izostati. Isplatit će vam se kraća putovanja, slobodno se opustite i upoznajte nove osobe. Kada su u pitanju privatni ciljevi, budite ozbiljniji.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Oni od vas koji su dulje vremena u dilemi ili nisu sigurni koju odluku trebaju donijeti na privatnom polju, trebaju imati na umu kako im bliska osoba skriva bitne informacije. Stvari su vjerojatno točno onakve kakvima vam se čine stoga nemojte odustajati nego istražite sve što vas zanima. Nemojte odustajati niti popuštati.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte se previše obazirati na ono što danas čujete. Glasine i tračevi vas samo mogu odvesti na pogrešan put i pokvariti odnos koji vam je bitan. Ukoliko smatrate da trebate promijeniti posao, što prije poduzmite korake i nemojte dozvoliti da vam vrijeme tako brzo prolazi. Pripazite na zdravlje i okrenite se fizičkim aktivnostima.

JARAC (22.12.-20.01.)
Bit ćete skloni dozvoliti da vas emocije vode naprijed a to bi moglo uzrokovati pogreške koje ćete kasnije teško popraviti. Budite poslovni i uvijek svjesni dugoročnih ciljeva. Ljubavni će odnos sa sobom donijeti nove izazove i mnoge od vas staviti na kušnju. Morate se prije svega zapitati možete li dati od sebe onoliko koliko primate.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Trebali bi razmisliti o novcu i biti pažljiviji kada su u pitanju navike trošenja. Sigurno postoje svakodnevne stvari koje su vam nepotrebne a koštaju. Imat ćete jako dobru ideju ali krenite malim koracima prema naprijed kako se situacija ne bi iskomplicirala a stres postao nepodnošljiv. Ljubavni će se odnos pokazati kao koristan.

RIBE (20.02.-20.03.)
Koliko god informacija bilo jasno i koliko god osoba bilo otvoreno, jednako će toliko biti nejasnoća i onih koji vam govore neistine ili ne otkrivaju pola onoga što trebate znati. Kupite nešto više vremena da bi promotrili što rade drugi, jedino ćete tako na kraju donijeti ispravnu odluku. Ne povlačite poteze za koje nema garancije, piše tarot-horoskop.