Dnevni horoskop: Rak nema vremena za gubljenje, a Strijelcima nije dan za putovanja

Danas će se puno toga svoditi na posao i odnose sa kolegama. Ukoliko imate viziju i u nju istinski vjerujete, povedite druge svojim primjerom jer ćete ih tako inspirisati i dobiti potrebnu podršku. Cijenite svoje vrijeme i znanje.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Koliko god se nešto činilo logičnim, morat ćete prikupiti više informacija prije nego što donesete odluku. Nemojte ništa zaključivati unaprijed niti se oslanjati na pretpostavke, tako bi mogli napraviti grešku koja će vas koštati. U privatnom životu ćete vjerojatno pretjerati i stvoriti problem tamo gdje ga nema.

BIK (20.04. – 20.05.)

Naučite reći ne i budite spremni odbiti one osobe koje vam već duže vrijeme stvaraju probleme u radu. Shvatite da ne morate gubiti vrijeme na rješavanje tuđih problema i obavljanje poslova koji nisu vaša odgovornost. Fokusirajte se na svoje zadatke da bi konačno ostavili pravi dojam na ljude koji vam mogu ponuditi više.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Obratite pažnju na osobe sa kojima se družite. Izbjegavajte one ljude koji stalno od vas traže novac, volontiranje ili troše vaše vrijeme na stvari koje vam ne donose korist. Morate biti iskreni na svim životnim poljima, ako ostavite dojam da nešto možete i želite napraviti sigurno ćete na kraju snositi svu odgovornost.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas nećete imati vremena za gubljenje. Pokušajte maksimalno iskoristiti dan tako da riješite što više poslovnih i privatnih obaveza. U idealnom ste periodu za promjene fizičkog izgleda, a ako se upustite u renovaciju doma, sigurno ćete za dobru cijenu ostvariti ono što ste zamislili. U ljubavi očekujte uspon.

LAV (22.07. – 22.08.)

Klonite se poroka i kockanja, izbjegavajte upitne investicije i nemojte ni u čemu pretjerivati jer ćete u suprotnom dugoročno stvoriti štetu sebi i drugima. Ako imate nedovršene poslove sa prijateljima, rodbinom ili voljenom osobom, danas se posvetite njihovom rješavanju. Vrijeme je da stvari raščistite stoga ne odugovlačite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ponovno procijenite situaciju u kojoj se nalazite, ali krenite ispočetka i to nakon što provjerite kako drugi rade slične stvari. Nemojte se prepuštati emocijama niti dozvoliti da nečija negativnost prijeđe na vas. Novac čuvajte, niste u fazi kada bi trebali kupovati luksuzna dobra, sklapati nove ugovore ili se upuštati u renovacije.

VAGA (23.09.-22.10.)

Zapišite na papir sve ideje koje imate, jedino ćete tako, vremenom, shvatiti koje su vrijedne realizacije, a koje nisu realne. Moći ćete dobiti potrebne usluge, resurse i podršku od strane prijatelja, ali ne i od strane obitelji. U ljubavi su mogući manji problemi, budite spremni na ustupke ali nemojte sniziti svoje kriterije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan je kao stvoren za istraživanje novih stvari i sklapanje novih poslovnih poznanstava. Pokušajte se što više kretati među ljudima, ali nemojte zanemariti ključne poslovne obaveze. Mogući su problemi sa papirologijom ili birokratijom, budite strpljivi i pristojni. Bliska vam osoba vjerojatno nije rekla sve informacije, istražite sami.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan nije povoljan za putovanja niti za zahtjevne mentalne aktivnosti. Nećete biti posebno uspješni u komunikaciji, pa radije sačekajte i promatrajte situaciju prije nego što donesete odluku. U privatnom će životu netko od vas skrivati informacije u želji da vas ne povrijedi, potrudite se saznati ih i ne zamjerajte toj osobi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete moći uspješno testirati svoje talente i ostvariti pobjedu. Osim što ćete se odlično osjećati, bit ćete skloni prihvaćati nove izazove. Teško da možete donijeti pogrešnu odluku ili napraviti potez koji vam neće ići u korist stoga se posvetite prioritetima. Možete zaraditi novac ali pripazite na ljude koji iskorištavaju vaš trud.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Budite iskreni prema sebi i drugima jer jedino tako nećete imati poteškoća sa rješavanjem emotivnih problema koji će se pojaviti kroz dan. Ukoliko ste se suočili sa preprekom i ne znate što napraviti, nemojte skrivati prave emocije niti informacije jer će ona postati samo još veća. Nemojte biti previše neformalni na sastancima.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte sami sebi previše ugađati, upuštati se u nove izazove a da znate da nemate dovoljno vremena niti obećavati stvari koje su nemoguće jer ćete se vrlo brzo suočiti sa problemima. Društveno događanje ili aktivnost koja podrazumijeva mentalne vještine pomoći će vam da se uspješno riješite stresa i anksioznosti, piše tarot-horoskop.