Dnevni horoskop: Rakovi i Vodenjaci imaju dobre poslovne prilike, a Vage se trebaju fokusirati na posao

Juni zavržava jakim planetarnim udarcima.

Mjesec je u Škorpionu, to je razlog previše emotivnog shvatanja situacija, dok će se kasnije stvoriti trigon sa Suncem i naći će se u opoziciji sa Uranom. Mnogi će morati postati svjesniji sebe i svojih ciljeva da bi se izborili za željeni uspjeh. Rijetko šta će biti jednostavno.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas će se gotovo sve svoditi na međuljudske i partnerske odnose. Imat ćete dosta obaveza ali ako ostanete fokusirani, možete ostvariti veći uspjeh nego što očekujete. U poslu, ali i u privatnom životu morate donijeti odluke povezane uz smjer kojim planirate krenuti. Razmislite o osobama kojima se želite ili trebate okružiti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Ostanite čvrsto nogama na zemlji i pokušajte stalno imati kontrolu nad onim što morate napraviti do kraja dana. Nećete moći pobijediti u emotivnom smislu stoga se nemojte bespotrebno ni truditi. Osoba koja vam je draga bit će sklona pretjerivanju pa su izgledne svađe ako se ne distancirate. Večer će biti dosta izazovna.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte previše brzo mijenjati svoje planove. Niste vi ona osoba koja bi se trebala prilagođavati drugima, a ako ostanete vjerni onom što ste uvijek govorili i nastavite dalje sa starim planovima, ostvarit ćete više od onog čemu se nadate. U ljubavi očekujte jako dobru situaciju, atmosfera će biti više nego ugodna.

RAK (21.06. – 21.07.)
Pred većinom je uspješan poslovni sastanak, ali da bi ispregovarali uvjete najbolje što možete i konačno dovršili te pregovore, morat ćete prestati gubiti vrijeme na sitnice i predomišljanje. Donesite samo jednu odluku, a onda se nje držite dok ne vidite koliko je profitabilna. U ljubavi su izgledne promjene kojima nećete odoljeti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dajte sve od sebe da bi zadržali kontrolu nad situacijom. Danas ćete shvatiti kako vam netko nije lojalan koliko ste mislili, a tokom dana će se izmjenjivati zbunjenost i osjećaj euforije. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava, niti da zbog ljubavnih nesuglasica propustite nešto što bi vam moglo donijeti dobru zaradu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Negativnim mislima i pretjeranim brigama nećete ništa riješiti. Fokusirajte se na tekuće obaveze i pokušajte stvari rješavati redom, tako ćete iz svake situacije izvući maksimum. Kada je u pitanju posao, slobodno preuzmite rizik, ali pokažite da ste spremni raditi više nego drugi. Dan je povoljan za učenje i istraživanje.

VAGA (23.09.-22.10.)
Bit ćete jako dobro raspoloženi i skloni humoru. Ipak, trebate se fokusirati na posao gdje ne smijete više odugovlačiti, vrijeme je da pronađete motivaciju i poduzmete prve korake. Privlačit ćete pozornost prijatelja i kolega a ako ste spremni promovirati ili prezentirati nešto što volite, sigurno ćete dobiti reakcije kakve želite.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Činit će vam se da je sve pod kontrolom i bit ćete zadovoljni reakcijama okoline, ali budite oprezni jer će vam neko pokušati pokvariti dan. Da bi to izbjegli, morat ćete neke stvari zadržati za sebe i za sada ne otkrivati nove ideje kolegama. Trebali bi se bolje zaštititi po pitanju privatnog i poslovnog života, budite suzdržaniji.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Slijedite svoje ciljeve, ostanite fokusirani i nećete se previše iznenaditi time ko će vam danas pomoći a ko neće. Oslonite se isključivo na sebe jer tako nećete biti razočarani rezultatima koje ostvarite. Oni od vas koji priželjkuju bolji posao ili novo radno mjesto unutar poduzeća, mogu očekivati zanimljiv poziv na razgovor.

JARAC (22.12.-20.01.)
Bit ćete skloni boriti se protiv vjetrenjača. Nemojte trošiti energiju na tuđe probleme i stvari koje godinama funkcionišu pogrešno. Ako vam na poslu nešto ne odgovara, teško ćete to moći promijeniti, radije pronađite neko drugo rješenje. Stvari ćete najbolje riješiti ako komunicirate putem telefona a ne u četiri oka.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Očekujte dosta razgovora povezanih uz odnose sa drugim ljudima, posebno sa poslovnim partnerima i kolegama. Morat ćete donijeti nekoliko odluka kojima ćete definirati budućnost, dobro razmislite o onom što želite i nemojte se bojati investirati u neku od svojih ideja. Dan je povoljan za vratiti i naplatiti stare dugove.

RIBE (20.02.-20.03.)
Puno će se toga događati po pitanju odnosa sa prijateljima i bliskim radnim kolegama. Budite u svakom trenutku svjesni svih detalja kako bi probleme i nesporazume sveli na minimum. U privatnom životu neko neće biti prema vama iskren, budite spremni na samostalno istraživanje. Novcu pristupite na jedinstven način, piše tarot-horoskop.