Zvijezda Teorije velikog praska začudila fanove izjavom o svom radu

Zvijezda serije Big Bang Theory Mayim Bialik, koja je utjelovila lik Amy Farrah Fowler tijekom devet godina emitovanja ove serije, priznala je kako nije pogledala nijednu epizodu serije u cjelini.

“Nikad nisam pogledala epizodu u cjelini. Ne gledam sebe na televiziji. Nikad nisam sjela i pogledala epizodu naše serije”, otkrila je za Metro.

“Vidjela sam neke isječke, ali ne, ne gledam sebe”, pojasnila je glumica.

Govorila je i o vezi između Amy i Sheldona.

“Mislim da je to stvarno lijep primjer kako zapravo izgleda bezuvjetna ljubav. Bilo je puno prihvaćanja, prilagodbi i tolerancije. Trebalo nam je devet godina da pokažemo publici zašto Sheldon uopšte želi djevojku. Ključ je u pronalaženju ravnoteže. Mislim da su scenaristi napravili odličan posao”, kazala je Mayim.

Otkrila je i kako je se ekipa slagala nakon što se kamere ugase.

“Simon Helberg, koji je utjelovio lik Howarda Wolowitza, bio je jedan od najsmješnijih ljudi s kojima nisam surađivala, tako da su to bila zaista lijepa vremena. Prije svakog snimanja smo se zagrlili, a svatko je imao i posebne rituale. U prvih nekoliko godina ja sam uvijek pila Colu i jela luk”, prisjetila se.

“Snimanje posljednje epizode bilo je vrlo emotivno. Radili smo zajedno deset godina. Likovi koje smo glumili postali su naš drugi identitet”, zaključila je Mayim.