Obožavatelj McDonalds burgera u genijalnom ”vozilu” otišao po svoju večeru

McDonaldsov obožavatelj je dokazao svoju ljubav prema slavnim burgerima tako što je našao inovativan način za probijanje u dugim drive-in redovima u gradiću Middlesbourgh-u.

Naime, popularani McDonalds je zvanično otvoren shodno smanjenju epidemioloških mjera, a dozvoljena je samo Drive-in usluga.
Lee Watson je znao da će na cestama biti ogromne gužve nakon otvorenja, te je došao na ideju da svoje omiljene burgere dobije na genijalan način.

Ovaj 57-mo godišnjak, umjesto da čeka satima u redu, došao je na inovativnu ideju da napravi svoj automobil od kartona, te je na taj način pokušao dobiti svoju večeru i izmamiti osmijeh nervoznim vozačima.

Nažalost, nakon 30 minuta čekanja osoblje ga je odbilo uslužiti, na šta je simpatični Lee odgovorio:

”Nisu me htjeli uslužiti. Zašto? Zato što moj auto nema motor?”

Lee-ova snimka je postala viralna, te je popraćena mnogobrojnim pozitivnim komentarima.

Glasnogovrnik McDonalndsa je izjavio da je sretan zbog ogromnog interesovanja za njihovu hranu, ali da je sigurnost i zaštita na prvom mjestu, te da ni u kom slučaju nisu bili u mogućnosti uslužiti Watson-a.

”Zbog sigurnosti svih, ne možemo uslužiti nikoga ko nije u motornom vozilu, pa bismo molili kupce da se suzdrže od pokušaja korištenja pogonske trake na bilo koji drugi način.”

Man In Cardboard Box ‘Car’ Waits At McDonald’s Drive-Thru

ID: 3374477 ONSCREEN CREDIT – Haylee Vickers Lock-down hasn’t been easy on a lot of people, for a variety of reasons. For some it has been battling boredom a…