Amer M objavio novi singl “Couldn’t go wrong”

Nakon senzacionalne reakcije na debitantski singl „Dope Love“ koji je objavljen 20.03.2020. god. u jeku pandemije, Amer M objavio je 12.6.2020. god. i svoj drugi singl „Couldn`t go Wrong“.

Pjesma je snimljena u Beču i plod je zajedničke saradnje sa austrijskim star producentom Alexandrom Kahrom. Pjesma je objavljena na svim svjetskim streaming platformama kao i na YouTube. Za vrijeme trajanja pandemije Amer M se zadesio u Sarajevu, ali ga to nije spriječilo da objavi svoju drugu pjesmu „Couldn`t go wrong“. Spot za ovu pjesmu producirao je Amer M. Na temelju činjenica iz medija i društvenih mreža otvara se niz nevjerovatnih, pa čak i misterioznih pitanja o Ameru.

“Mislim da se ne razlikujem od ostalih. Ja samo radim svoj “posao” sa velikom ljubavlju i entuzijazmom kao i mnogi drugi ljudi. Aktivno pjevam i nastupam već dugi niz godina, a prvi nastup kojeg se mogu sjetiti, ako se ne varam, bio je kad sam imao osam godina i tada sam pjevao jednu solističku dionicu u Bečkoj državnoj operi”, riječi su ovog mladog, nesvakidašnjeg umjetnika.

O svom novom singlu „Couldn’t Go Wrong“ kaže: “Sada je ljeto i moja nova pjesma upravo ima taj „summer vibe“. Uz zvuke „Couldn’t Go Wrong“ krenimo u novo ljeto veselo i u ritmu.”