Birajte boje prema horoskopu: Ovan poznat po crvenoj boji, a Ribe vole pastelne boje

Svaki znak horoskopa je poseban za sebe. Kako bi najbolje istaknuli svoju osobnost, birajte ono što vam pristaje prema karakteru.

Strijelcima najbolje pristaju svjetlije boje, a Ribama pastelne, piše 24sata. hr.

Ovan – Dramatičan topli kontrast
Ovaj vatreni znak poznat je po crvenoj boji, ali i po ljubičastoj te boji fuksije. Oni rođeni u ovom znaku imaju tendenciju privlačiti dramatičnim kontrastima u toplim tonovima.

Bik – zemljani tonovi
Bikovi najviše vole zemljane tonove poput bež, smeđe i boje hrđe. Dobro im pristaju i tamnozelene nijanse pa čak i bordo.

Blizanci – tropske boje
Energija Blizanaca je upečatljiva i opisuju ih nešto svjetliji tonovi poput svjetlije žute, narančaste i zelene. Iako često takve boje uparuju s crnom, Blizance je zbog svoje naravi teško zamisliti u crnini.

Rak – mornarske boje
Ovom znaku najbolje pristaju mornarsko plava, bijela pa čak i srebrni i biserni tonovi. Njih dobro opisuju isprani tonovi roze i plave.

Lav – kraljevski tonovi
Zbog svoje plemenite i zaštitničke prirode, ljudi rođeni u znaku Lava češće se okružuju kraljevskim bojama poput zlatne ili žarko narančaste.

Djevica – boje dragulja
Pripadnici ovog znaka najbolje će se istaknuti u bojama dragog kamenja poput smaragda i rubina. Njima bogati tamni tonovi daju vedrinu. Najviše vole bijele i prirodne tkanine.

Vaga – sunčane boje
One predstavljaju ljepotu, a njihov grčki simbol je zapravo zalazeće sunce. Njima dobro pristaju sve boje koje imaju veze s gorućim nebom poput tamne roze ili jarko narančaste.

Škorpion – tamne, bogate boje
Iako su vodeni znak, njihov dnevni vladar je Mars pa ih zato karakterizira vatrena energija. Duboke i mistične boje poput tamne ljubičaste i fuksije za Škorpione je pun pogodak.

Strijelac – svijetle boje
Svijetlo crvena, plava i zelena popularne su za ovaj znak.

Jarac – Elegantno neutralne boje
Jarci više naginju prigušenim i neutralnim tonovima. Oni su znak klasične elegancije pa im dobro stoji duboka smeđa ili kamel.

Vodenjak – hladne boje
Vodenjaci uživaju u bojama poput kobalt plave i vapneno zelene. Dobar izbor su i svijetloplava, kao i svijetlo zelena i ljubičasta.

Ribe – pastelne boje
Ovaj nježni znak najbolje će se istaknuti s pastelnim bojama, ali i s dubokim ‘morskim’ bojama poput plave, crne i sive.