Dnevni horoskop: Budite oprezni ako ste u nešto sigurni

Rano ujutro će se Mjesec naći u četverokutnom položaju sa Merkurom pa će većina znakova biti ćudljiva. Budite oprezni ako ste u nešto sigurni, to ne znači da nećete kasnije požaliti svoju odluku. Nemojte vjerovati svojim emocijama sve do kasnog poslijepodneva kada ćete lakše razumjeti sebe ali i druge ljude, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Očekujte dosta teške odnose sa drugim ljudima stoga se pripremite na najgore scenarije da bi se uspješno mogli nositi sa bilo kakvim problemima. Ne mora značiti da će se dogoditi nešto loše ali bolje da ste oprezni. Poslijepodne možete očekivati poklon ili iznenađenje. Promjene kod kuće će vam na kraju ići u prilog.

BIK (20.04. – 20.05.)

U posljednje vrijeme vam sigurno nije sve išlo od ruke niti po planovima ali danas možete dobar dio negativnih dešavanja pretvoriti u pozitivna. Oni od vas koji nisu zadovoljni odnosom sa osobom suprotnog spola, danas bi trebali razmisliti o idućim koracima jer će se jedino tako riješiti stresa, briga ali i potencijalnih novih problema.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Društvene će vas aktivnosti dovesti do zanimljivog prijedloga. Nemojte razmišljati srcem, radije budite razumni i pokušajte stvari gledati objektivno. Ako niste sigurni u odluku koju planirate donijeti, još jednom razmislite o dugoročnim posljedicama a onda odaberite ono što vam može donijeti najveći mogući profit.

RAK (21.06. – 21.07.)

Nemojte se previše nervirati zbog stvari sa kojima se možete pozabaviti kasnije a vjerojatno će tada vrijeme učiniti svoje pa će i problem biti puno manji. U kakvoj god se situaciji našli, fokusirajte se na ono što je najbitnije jer ćete jedino tako zadržati potpunu kontrolu. Društvena će dešavanja dovesti do nove avanture.

LAV (22.07. – 22.08.)

Tajne zadržite za sebe. Bit ćete skloni otkriti previše toga a pravi će problemi nastati ako progovorite o novim idejama, ekskluzivnim dogovorima ili ponudama te o iznosu svoje ili tuđe plaće. Koncentrirajte se na sve ono što možete napraviti da si povećate primanja. Dan je povoljan za promjene povezane uz dom i stanovanje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uključite se u ono u što vjerujete da će uspjeti i donijeti vam novac ili pomozite nekom od prijatelja odnosno susjeda. Što više date od sebe da bi druge učinili sretnijima, to ćete se bolje osjećati. Nemojte se osamljivati, prihvatite pozive za kavu i druženje jer ćete naučiti nove stvari ali isto tako zaintrigirati druge svojim stavom.

VAGA (23.09.-22.10.)

Kontrolirajte svoje emocije i puno ćete više toga ostvariti. Budite oprezni kada su u pitanju nove i originalne metode rada, iako ćete njima lako impresionirati kreativne osobe, neće ih odobravati netko koga dugo poznajete. U ljubavi mnogi već kasne sa uvođenjem promjena, što više razmišljate to će vam one biti teže.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Oni od vas koji danas planiraju putovanje, sigurno će povećati svoje znanje i stvari početi gledati na jedan objektivniji način. Dan je idealan za uvođenje onih promjena kojima želite nešto okončati a posebno onih koje će vam ujedno promijeniti životni stil ili vas riješiti tereta iz prošlosti. Napravite što morate i krenite naprijed.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Moći ćete riješiti nešto što vas opterećuje dulje vremena a što vas sve više usporava u ostvarenju životnih ciljeva ali samo ako u to uložite nešto više truda i napora. Sjednite i u miru odredite strategiju a onda nemojte od nje odstupati. Dan je idealan za igre na sreću, razne dobitke, pregovore, nagodbe i kupnju vrijednijih stvari.

JARAC (22.12.-20.01.)

Rijetko će vam što danas ići po planu ali o vama ovisi koliki ćete uspjeh ostvariti. Ako stvari gledate negativno i ne odstupate od stavova i planova iako su se okolnosti promijenile, ne možete očekivati da će vam se drugi prilagoditi ili da ćete dobiti što želite. Prilagodite se situaciji i pripremite na kompromise. Budite pozitivni.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bez obzira na sve što ste do sad uložili i na to što će se nešto činiti sigurnim, da bi stvari priveli kraju morat ćete napraviti još jedan potez. Nemojte posuđivati novac drugima niti od drugih. Moguće su poteškoće sa nekim od kolega ali samo ako se prema poslu postavite indiferentno. Nemojte dati da vas itko iskorištava.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mlađe će osobe danas igrati važnu ulogu u vašem životu. Osim što ćete se zabaviti sa različitim aktivnostima, slušajte što vam govore jer bi mogli doći do bitnih informacija koje će vam pojasniti situaciju iz nedavne prošlosti i odmah vam nametnuti ispravno rješenje. Naplatite stare dugove čak i ako to znači prekid odnosa.