Dnevni horoskop: Dan će biti prepun vrijednih lekcija

Dan će biti prepun vrijednih lekcija. Da bi izbjegli probleme, nastupite diplomatski i ciljajte suradnju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte dozvoliti da vas obeshrabre poslovi koje niste stigli završiti. Jedino što možete napraviti je da odaberete ritam koji vam najbolje odgovara i napravite onoliko koliko možete a da ste pritom sigurni u ono što radite. Što ćete se više nervirati na privatnom polju, to ćete manje stvari obaviti. Budite smireni i fokusirani.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imat ćete dovoljno znanja i osjećaj za odabir pravoga trenutka stoga se nemojte ustručavati nego iskoristite ono što vam se nudi. Susret i druženje će vam donijeti informacije o osobi iz prošlosti ali ne smijete dozvoliti da prevlada nostalgija. Nećete ništa ostvariti ako se prepustite sanjarenju, budite čvrsto nogama na zemlji.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Koncentirajte se na one poslove koje niste dovršili a za koje se bliže rokovi. Onoga trenutka kad stavite sve pod kontrolu, moći ćete uživati u slobodnom vremenu. Pobrinite se za bilo kakve manje zdravstvene probleme, ako ih ignorirate situacija može sa vremenom izmaknuti kontroli. U ljubavi budite realni i svjesni mogućnosti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Potražite društvo one osobe koja vam se čini najzanimljivijom a onda pokušajte o njoj saznati što više. Dan je idealan za nove ideje i sklapanje poslovno partnerskih odnosa. Razgovori koje ćete danas voditi sigurno će vam pružiti nove poglede na svijet a neki će dobiti zanimljiv prijedlog. Nemojte se bojati pristati na promjene.

LAV (22.07. – 22.08.)
Imat ćete želju za promjenama životnog prostora ali budite oprezni kada su u pitanju troškovi jer bi mogli prekoračiti budžet. Nemojte se zaduživati. Ako odlučite donijeti odluku, onda u nju uključite sve one na koje bi mogla utjecati. Ako nećete biti osjetljivi za tuđe potrebe, vidjet ćete koliko netko drag može biti distanciran.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Slobodno danas napravite korak o kojem razmišljate dulje vremena. Iako neke osobe sa kojima ste bliske neće biti zadovoljne, budite sigurni da radite ono najbolje za sebe. Promjene će vam ići u prilog iako ćete neke od njih jako teško prihvaćati. Klonite se tajnih ljubavnih susreta jer bi se tajne danas mogle vrlo brzo razotkriti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Netko će se jako truditi u tome da vas spriječi u realizaciji ciljeva. Oslonite se na iskustva iz prošlosti da bi došli do usluga ili resursa koji vam trebaju. Možete računati na moralnu potporu od strane obitelji i prijatelja iako će netko pokazati ljubomoru i dosta burno reagirati. Razmislite o promjeni karijere ili o novom hobiju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete naučiti ili doživjeti nešto novo a to će vam pomoći da proširite neku od starih ideja i dođete do dodatnog izvora zarade. Očekujte ozbiljniji preokret u odnosu sa nekim iz kruga starih prijatelja ili sa osobom iz ljubavne prošlosti. Nemojte se bojati novih početaka, ako nešto doista želite onda slobodno idite za time.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Očekujte svađe i nesuglasice u okolini. Kako će atmosfera većinu dana biti napeta, najpametnije bi bilo kloniti se osoba koje su sklone sukobima i promijeniti okolinu. Neki će od vas danas vidjeti ono što ranije nisu a nalazi se u neposrednoj blizini i može donijeti novac. Nemojte inicirati promjene dok niste zadovoljni sami sa sobom.

JARAC (22.12.-20.01.)
U redu je pokazati svoje emocije. Štoviše, danas će vam upravo to ići u prilog jer ćete konačno nekim ljudima pokazati koliko ste predani i koliko vam je do njih stalo. Onoga trenutka kad dokažete da ste u pravu što se tiče nove ideje, dobit ćete potporu koja vam nedostaje. Vjerujte u sebe i nemojte stati na prvi znak problema.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Budite oprezni po pitanju financija ali i svoga zdravlja. Klonite se fizičkih aktivnosti jer su moguće nezgode i povrede. Isto tako, budite oprezni ako prilikom razgovora sa nekim koga znate preko druge osobe shvatite da vas pokušava nagovoriti na to da investirate novac u nešto apstraktno. U ljubavi budite spremni zauzeti stav.

RIBE (20.02.-20.03.)
Slobodno danas preuzmite rizike jer ćete vidjeti kako je lako zapravo doći do stvari koje želite. Posebno se potrudite oko odnosa sa poznanicima i prijateljima koje niste vidjeli dulje vremena, ako im posvetite dovoljno pažnje i saslušate ih sigurno ćete dobiti potrebnu pomoć. Ostavite dovoljno vremena za strastvenu večer, piše tarot-horoskop.