Dnevni horoskop: Energiju usmjerite na istraživanje i promišljanje o odlukama

Kako će dan odmicati, tako će svi biti skloni spontanosti ali ovoga puta ne na zabavan i zaigran način.

Kontrolišite takve porive i nemojte žuriti, energiju usmjerite u istraživanje i promišljanje o odlukama.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako vjerujte u ono što govorite a povezano je uz posao, onda budite spremni uložiti novac. Odličnu ćete ideju lako pretvoriti u nešto opipljivo, vjerojatno novac, ali samo ako odaberete pravo vrijeme. U privatnom se životu fokusirajte na putovanja ili razgovore sa prijateljima. Ljubavni će odnos doći do zanimljive prekretnice.

BIK (20.04. – 20.05.)
Kada su u pitanju zdravlje i dobrobit, potražite alternativne načine rješavanja problema. Dan je idealan za odlazak na dijetu a ako se borite sa stresom, okrenite se fizičkim aktivnostima ili promijenite nešto u rutini. Puno toga možete naučiti ako šutite i promatrate što rade oni sa više iskustva. Uzmite u obzir tuđe potrebe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Iskoristite svoje društvene vještine da bi ostvarili prednost pred konkurencijom ili kolegama koji vam iz ljubomore stvaraju probleme. Nemojte se bojati uzeti nešto što želite, dan je idealan za rješavanje stvari sa kojima ste se u prošlosti teško nosili. Ljubavna situacija postaje sve bolja, pokažite da želite stabilan odnos.

RAK (21.06. – 21.07.)
Napravit ćete tri koraka prema naprijed a onda dva unazad. Pripazite na svoje ponašanje u stresnim situacijama jer bi mogli napraviti pogrešku koju ćete teško ispraviti. Nemojte nikoga navoditi na pogrešne zaključke. U privatnom su životu izgledni problemi sa djecom ali nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz takta.

LAV (22.07. – 22.08.)
Oni od vas koji planiraju dan provesti kod kuće, sigurno će imati zanimljiv razgovor sa nekim iz obitelji a nakon toga puno lakše riješiti problem koji ih muči dulje vremena. Bez obzira na životno polje, nije vrijeme da bježite i skrivate se. Prihvatite sve što se događa da bi se riješili bilo kakvih komplikacija u budućnosti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Većina će vas biti nemirna, tražit ćete načine da se udaljite od svakodnevice pa će mnogi priželjkivati putovanje koje trenutno nije najbolja ideja. Držite se poznate okoline jer ćete dobiti zanimljivu priliku za stjecanje novih znanja. Na poslovnom planu očekujte preokret koji će otkriti informacije koje vas zanimaju.

VAGA (23.09.-22.10.)
Stupite u kontakt sa osobama iz prošlosti. Bit ćete skloni razmišljanju o uspomenama i svojim starim odlukama ali na jedan objektivan način pa ćete sigurno otkriti nešto ili nekoga koga želite ponovno vratiti u svoj život. Sigurno nećete pogriješiti prilikom donošenja odluka, intuicija i svijest o sebi pomoći će vam riješiti dilemu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Odluke donesite na temelju onoga što smatrate najpametnijim ili najboljim za svoju budućnost. Koliko god željeli dići ruke od svega, nemojte popuštati pred osobom koja vas emotivno ucjenjuje. Na privatnom će se polju dogoditi nešto što će biti najava budućih dešavanja, pratite tko je sve uključen i slušajte što tko govori.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ukoliko u vezi poslovnih dešavanja imate jak stav i sigurni ste u ono što treba napraviti, izađite iz komfort zone i napravite prve korake. Slijedite svoje srce da bi napravili nešto veliko i korisno. Neće se svi slagati sa onim što danas kažete ili odaberete ali jasno dajte do znanja da ste vi ta osoba koja je spremna preuzeti odgovornost.

JARAC (22.12.-20.01.)
Očekuje vas više posla nego inače a ako ste stalno pod stresom i imate dojam da je promjena posla više nego potrebna, danas se okrenite potrazi za nečim novim ali ne tako što ćete zanemariti obaveze. Pažljivo rasporedite svoje vrijeme imajući na umu kako ga nemate dovoljno za putovanja ili promjene životnog stila.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Kontrolirajte svoje emocije inače bi vas mogle dovesti do pogrešaka koje ćete kasnije požaliti. Bit ćete dosta eksplozivni a istovremeno nećete raspolagati sa svim činjenicama pa bi mogli nehotice proširiti pogrešne informacije i uznemiriti osobu koja vas smatra stabilnima. Što god radili, prvo promotrite okolinu i situaciju.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas ćete moći sami odrediti tijek dešavanja i imati kontrolu nad situacijama ali i ljudima. Uvođenje promjena nije loš odabir ali ako vam više odgovara odmor, slobodno se povucite. Razgovori će voditi konstruktivnim idejama i jasnim dogovorima. Ono na što morate pripaziti, to je da ostavite vremena za ljubav, piše tarot-horoskop.