Dnevni horoskop: Na površinu će isplivati teške situacije koje ste pokušali sakriti

Mjesec će se danas u Vagi naći u trigonu sa Venerom u Blizancima. Ovaj će specifičan utjecaj istovremeno u prvi plan staviti komunikaciju ali i otkriti detalje teških situacija pa će na površinu isplivati svi oni problemi koje smo gurali pod tepih. Diskutirajte i karte stavite na stol inače ćete se suočiti sa osudom, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Skupite sva svoja znanja i iskustva iz prošlosti da bi došli do odlične ideje kojom ćete riješiti problem koji brine veći broj ljudi. Sigurno ćete svojim djelima ali i riječima danas impresionirati mnoge a posebno nadređene i nove kolege. Dobrota i ljubaznost će vam donijeti odlične povratne informacije a intuicija vas neće razočarati.

BIK (20.04. – 20.05.)

Nije najbolji dan za privlačenje tuđe pažnje niti za šale i ležernost. Izbjegavajte bilo kakve situacije koje bi mogle rezultirati konfliktima te se radije posvetite razrađivanju starih ideja. U ljubavi ćete najbolje proći ako se pritajite, posebno oni od vas koji su u tajnim odnosima. Malo smanjite očekivanja koja imate prema porodici.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ako situacija ne ide u smjeru u kojem ste zamišljali da će ići, vjerojatno ste negdje u hodu napravili pogrešku. Da bi ispravili ono što je krivo, morat ćete ozbiljnije razmisliti o prošlosti i iskustvima povezanima uz međuljudske odnose. Nikad nije kasno za stjecanje novih znanja i za pomirenje. Budite iskreni prema sebi.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dan je odličan za međuljudske odnose, lako ćete se postovijetiti sa drugima i intuitivno ćete znati što tko misli ili osjeća. Ipak, ako planirate neki od odnosa popraviti, imajte na umu da se ne morate zadužiti ni materijalno niti moralno. Danas će na svim životnim poljima ali posebno u ljubavi, jednostavnost biti ključ uspjeha.

LAV (22.07. – 22.08.)

Nemojte se miješati u tuđe rasprave niti pokušavati riješiti probleme koji vas se ne tiču. Koliko god željeli pomoći drugima, najpametnije je neke stvari prešutjeti i udaljiti se jer bi, ako stvari krenu po zlu, na kraju mogli biti glavni krivac. Kada je u pitanju ljubav, morate reći istinu ako mislite popraviti i sačuvati odnos.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas će se gotovo sve svoditi na dom i obitelj. Pokušajte uvesti u svoj život one promjene koje će vam donijeti nešto više slobodnog vremena a ako planirate preuređenje doma, usmjerite se svemu što vam može olakšati svakodnevne obaveze. Ljubavna situacija izgleda sve bolje, dajte sve od sebe da bi takva i ostala.

VAGA (23.09.-22.10.)

Da bi izbjegli emotivne probleme, posvetite se poslu. Imat ćete dosta energije ali ćete se teško nositi sa kritikama i osobama koje su sklone negativnom razmišljanju. Razmislite o ciljevima od kojih ste davno odustali jer bi jedan od njih sad mogli ostvariti. Uvedite one promjene koje će vas zadovoljiti u mentalnom smislu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte dozvoliti da vam drugi govore što možete a što ne možete napraviti. Ako odlučite ići linijom manjeg otpora, situacija će samo postati gora. Ako vam netko stalno nameće restrikcije, razmislite o tome je li vrijeme da se udaljite i krenete novim smjerom. U nekom ćete se trenutku ionako morati osloniti samo na sebe.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Radite ono što želite raditi i slobodno se prepustite novim iskustvima. Iako je moguća grižnja savjesti zbog dojma da zanemarujete određene osobe, nemojte odustajati od svojih želja i planova. Putovanje će vam pomoći da se mentalno opustite a promjena okoline vodi drugačijem načinu razmišljanja. Budite spontani.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte vjerovati onom što vam drugi govore, posebno ako se radi o financijama ili razgovor uključuje nekoga od kolega sa posla. Ono što čujete zadržite za sebe jer bi se mogli dovesti u nezgodnu situaciju. Neke stvari morate sami prosuditi a budućnost uzeti u svoje ruke. U ljubavi nije vrijeme za realizaciju starih obećanja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas nećete moći donijeti prave odluke niti ćete razmišljati objektivno pa se nemojte oko toga previše ni truditi. Klonite se putovanja i komunikacije jer su moguće odgode i nesporazumi koji mogu uzrokovati trzavice u odnosu sa osobom koju volite. Ako vas muči poslovna budućnost, usporite i pustite da drugi pristupe vama.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dio će vas danas slučajno doći do neplaniranog novca ili vrijednih informacija kojima rijetko tko raspolaže. Koliko god željeli to podijeliti sa nekim, radije zadržite za sebe jer su mogući problemi sa starijim osobama koje će pogrešno shvatiti situaciju. Nemojte popuštati pred zahtjevima mlađih ukućana, držite se svoje riječi.