Dnevni horoskop: Planete će stvoriti određenu harmoniju

Planete će stvoriti određenu harmoniju. Sunce u Lavu će odašiljati pozitivne vibracije i kod svih znakova visoko postaviti ljestvicu očekivanja. Mjesec koji je u Strijelcu naći će se u opoziciji sa Venerom u pričljivim Blizancima pa će biti dosta pozitivnih debata a sva će se neslaganja pretvoriti u zabavu, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Moći ćete dosta utjecati na druge, posebno ako progovorite o svojim uvjerenjima i životnoj filozofiji. Stariji će vam pojedinac neke stvari pojasniti i pomoći vam da pronađete smisao u dešavanjima koje ste teško prihvaćali. Nemojte danas investirati svoj novac, ako ga mislite uložiti onda ga uložite samo u sebe i potrebe za znanjem.

BIK (20.04. – 20.05.)

Provedite vrijeme sa onim ljudima koji su vam dragi i do kojih vam je stalo. Na poslu vas očekuju različite diskusije koje će voditi do novih ideja. Iako ćete vam nedostajati vremena, nemojte izbjegavati sastanke jer ćete slučajno saznati informacije koje će vam trebati kroz nekoliko dana. U ljubavi idite na kompromis.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas će vam netko neočekivano vratiti staru uslugu ili vam pomoći da steknete nešto što vam je potrebno da krenete prema naprijed. Vrijeme koje uložite u gradnju odnosa sa nadređenima i svojom djecom, sigurno će vam dugoročno koristiti. Slobodno podijelite svoju viziju sa drugima jer ćete ih tako motivirati i inspirirati.

RAK (21.06. – 21.07.)

Možete ostvariti napredak do kraja tjedna ako danas krenete uvoditi promjene koje su vam sugerirale osobe od povjerenja. Nađite se na kavi sa ljudima koji vam mogu pomoći ili provedite što više vremena sa prijateljima jer ćete tako doći do novog poslovnog partnerstva. Djeca će vam danas odigrati bitnu ulogu u životu.

LAV (22.07. – 22.08.)

Netko će pokušati ograničiti ono što možete napraviti. Budite se spremni izboriti za svoje ciljeve a za posao se pobrinite sami jer će vas drugi samo usporiti. Dan je idealan za promjene povezane uz životni prostor ali uz uvjet da vam ostali ukućani daju svoje odobrenje. Budite oprezni ako sami renovirate, moguće su nezgode.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko niste zadovoljni sa svojom trenutnom pozicijom, razmislite o stjecanju novih vještina ili o nastavku obrazovanja. Ljubavni ćete odnos moći podići na novu razinu ali da bi sve bilo kako ste zamislili, morat ćete odvojiti puno više vremena nego što planirate. Sa osobom koja vam je važna dogovorite posebne aktivnosti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Svaki posao i zadatak koji danas obavite sigurno će vam donijeti uspjeh. Stvari ćete obavljati relativno brzo i na vrijeme čime ćete impresionirati ljude iz poslovne okoline. Ukoliko gajite simpatije prema osobi sa kojom surađujete, očekujte flert i dobru atmosferu. Ono što planirate napraviti prvo usporedite sa starim iskustvima.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bez obzira na životno polje, budite glasni i jasni te dajte sve od sebe da drugi danas čuju vaše mišljenje i uzmu u obzir rješenja koja nudite. Dan je idealan za promjene povezane uz privatni život i stanovanje. Vaše će vam okruženje najviše pomoći, krenite od malih stvari da bi na kraju imali više vremena za sve ono u čemu uživate.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pazite što danas govorite. Netko će vas vrlo lako okriviti za stvari koje niste napravili stoga stalno imajte situaciju pod kontrolom i ako vidite da bi negdje moglo doći do nesporazuma, odmah pojasnite o čemu se radi. Osoba kojoj vjerujete nema dobre namjere, klonite se onih koji obećavaju brzu zaradu ili nemoguće stvari.

JARAC (22.12.-20.01.)

Pokazat ćete da možete preuzeti kontrolu i realizirati stvari prije nego što to mogu ostali. Osim što ćete dobiti pohvale, vjerojatno će vam netko predložiti novo radno mjesto ili vas preporučiti za potpuno novi posao. Dan je povoljan za sve vrste prezentacija kao i za razgovore o budućnosti. Bez oklijevanja recite svoje mišljenje.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Prijepodne ćete biti zbunjeni a netko će vas pokušati odvesti u pogrešnom smjeru. Nemojte kolegama otkrivati detalje onoga na čemu radite jer bi netko mogao negativno utjecati na rokove. U privatnom će vam životu najviše problema stvarati osobe koje stvari rade drugačije od vas, ako burno reagirate izazvat ćete svađu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Oni od vas koji planiraju potpisivanje ugovora ili tek trebaju dati poslovni prijedlog, danas mogu očekivati dobru atmosferu i spremnost na suradnju. Bit ćete jako uspješni po pitanju komunikacije ali samo sa osobama koje su vam drage. Iako nećete imati strpljenja za one koje ne volite, pokušajte nastupiti diplomatski i uljudno.